A csapatszellem diadala

Megszerezték első idegenbeli pontjukat a rimaszombatiak. Az Inter elleni döntetlenhez nagyban hozzájárult Németh Krisztián gyors gólja a pozsonyiak második találatát követően.
Kulcsfontosságú gólt lőtt, találata nagyban befolyásolta a mérkőzés sorsát.

Megszerezték első idegenbeli pontjukat a rimaszombatiak. Az Inter elleni döntetlenhez nagyban hozzájárult Németh Krisztián gyors gólja a pozsonyiak második találatát követően.

Kulcsfontosságú gólt lőtt, találata nagyban befolyásolta a mérkőzés sorsát.

Az ötvenedik élvonalbeli találkozómon már ideje volt gólt szereznem. Nagyon örülök, hogy hozzájárulhattam a csapat sikeréhez. Harcos felfogásban játszottunk, kétgólos hátrányban sem adtuk fel, végre megmutatkozott az igazi csapatszellem. Fontos volt gyorsan reagálni a második Inter-gólra, 2:1-es állásnál ellenfelünk már félteni kezdte az eredményt. Hílek szép góljával aztán sikerült egyenlíteni is.

Ezután azonban parázs pillanatok zajlottak a gömöri kapu előtt...

Több emberrel támadott az Inter, nem voltak olyan jól elosztva a feladatok, s becsúszott néhány védelmi hiba. De szerencsére sikerült megőrizni az eredményt.

Peter Zelenský vezetőedző azt mondta, hiba volt annyira magukra húzni a sereghajtót, a kaputól távolabb kellett volna felállítani a hátvédsort.

Ebbe azért az Internek is volt beleszólása, nagy létszámban támadtak, nagy nyomás alá kerültünk. Felettébb nagy megkönnyebbülés volt a hármas sípszót hallani.

Ez az eredmény azért is jelentős, mivel hazai győzelem esetén az Inter felzárkózhatott volna a gömöri gárdához.

Tény, hogy fontosabb volt ez a találkozó, mint bármely más csapat ellen. A döntetlennek köszönhetően megmaradt a pontkülönbség a két együttes között. De nincs sok időnk ünnepelni, szerdán a Žilina vár ránk. Otthon pedig le szeretnénk győzni a bajnokot! (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?