19:1-re nyertek a nagysallóiak

nagysallói focisták

Macska-egér harc folyt a pályán a lévai területi bajnokság VII. ligája zárófordulójának mérkőzésén. A hazaiak végig uralták a játékteret, a sáróiak a harmadik bekapott gólt követően kezdték feladni a meccset, és végül 19:1 arányú csúfos vereséget szenvedtek.

A vendéglátók az összecsapás elején rögtön a kapujukhoz szögezték az ellenfelet, és nyomatékosították, ki az úr a pályán. „Vetélytársunk azzal a szándékkal érkezett, hogy minél kevesebbszer kerüljön a labda Rafael Roman hálójába. A gólok szinte mindegyikét tetszetős összjáték előzte meg, és sakk-matt találatokkal törtük össze a sáróiak álmait. Elsősorban Kósa Péter volt elemében, aki öt alkalommal járt túl a kapus eszén. Öt cserejátékosunk is szerephez jutott, közülük hárman négy góllal járultak hozzá a nem mindennapi eredményhez. A csapatok zöme a meccsek második félidejében már nem bírja az iramot a labdarúgók hézagos erőnléte miatt. A sáróiak láthatóan az egész erőpróba folyamán komoly gondokkal küzdöttek, és nagy horderejű megaláztatást kellett elviselniükˮ – vélekedett Potocký Gábor nagysallói klubelnök.

Az őszi bajnok nagysallóiak több nagyarányú győzelmet tudhatnak maguk mögött a szezonban. Háromszor rúgtak hat gólt, két-két alkalommal pedig négy, illetve három alkalommal rezzentették meg az ellenfelek hálóját. Csupán a csataiak voltak képesek őket legyőzni, a palástiakkal remiztek, a többiek ellen győzni tudtak. A táblázat második helyén tanyázó csataiakat tizenkét, a harmadik beseieket pedig tizenhárom ponttal előzi meg a Gergő Róbert edző által irányított gárda.

„Az előző évek gyakorlatához hasonlóan, januárban is néhány napra edzőtáborba vonulunk, valószínőleg Szencsére, ahol ideális körülények között tudunk majd erőnlétileg, fizikálisan felkészülni a tavaszi pontvadászatra. A téli holtidényben legalább kilenc felkészülési meccsen lépünk pályára. Fő célunk a bajnoki cím elhódítása és ezzel együtt a magasabb osztályban való megmérettetésˮ – tette hozzá a klubelnök.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?