112 nap után kikapott a Videoton

A Vasas legyőzte az idei szezonban eddig hibátlan Videotont, a Fradi bajnokot vert, nagyon nem megy Radványiéknak, feltámadt a Paks. Ez történt a labdarúgó NB I 9. fordulójában.Durva meccs, Vidi-verésA bajnokságban nyolc forduló után is veretlen Videoton a Vasas ellen folytatta volna sorozatát.

A Vasas legyőzte az idei szezonban eddig hibátlan Videotont, a Fradi bajnokot vert, nagyon nem megy Radványiéknak, feltámadt a Paks. Ez történt a labdarúgó NB I 9. fordulójában.

Durva meccs, Vidi-verés

A bajnokságban nyolc forduló után is veretlen Videoton a Vasas ellen folytatta volna sorozatát. Pátkai Máté szépségdíjas ollózós gólja után azonban az angyalföldiek védői elintézték a magyar kirakatcsapatot. A fehérváriak ráadásul nem tudták sportszerűen viselni a vereséget, a hajrában Loic Negót és Danko Lazovicsot is kiállította a játékvezető, utóbbit könyöklésért. A mérkőzés sokkal durvább volt az átlagosnál, a fővárosiaktól Ján Šimůneket és Hangya Szilvesztert is sérülés miatt kellett lecserélni, míg Berecz Zsombor sapkakötésben fejezte be a meccset. A Vasas 3:1-re nyert, a Videoton 112 nap után szenvedett vereséget a bajnokságban.

Felcsút = Barca?

A második forduló után még vezette a bajnokságot Radványi Miklós Mezőkövesdje, azóta viszont képtelenek meccset nyerni a matyóföldiek. Ezúttal Felcsúton kaptak ki 1:0-ra Střeštíkék, és ezzel kiesőhelyre csúsztak vissza. Pintér Attila, a győztes Puskás Akadémia vezetőedzője meccs utáni nyilatkozatában kicsit túlértékelte együttesét: „A Barcelona is hasonló játékot játszik, keresi a réseket, a kettő az egy elleni szituációkat. Mi is így tettünk” – summázott a négyből négyet nyerő csapat szakvezetője.

Beindult a Fradi

Úgy tűnik, a sok kritika, a kirúgás szele jót tett Thomas Dollnak és persze a csapatának is. A legutóbbi két fordulóban ugyanis a Ferencváros legyőzte a Vasast (5:2) és a Honvédot (3:1), ráadásul nyolc gólt szerzett, igaz, ehhez a fél csapatot ki kellett cserélni. Varga Roland, a zöld-fehérek támadója élete formájában futballozik, a bajnok ellen duplázott, így kilenc fordulót követően már tíz találattal vezeti a góllövőlistát. Érdekesség, hogy két évvel ezelőtt Böde Dániel a szezon ezen szakaszában már 11 gólnál járt, a végén azonban így is „csak” 17-ig jutott.

Furcsa gólok meccse

A Paks az elmúlt fordulókban jól játszott, mégis rendre pont nélkül maradt. Ezúttal ugyan gyengébb napot fogtak ki Csertői Aurél játékosai, mégis egy négyest vágtak a stabil Diósgyőrnek, s idegenben 4:2-re nyertek. A két csapat összecsapása a nagy hibák és furcsa gólok meccse volt: a hat találat közül négy is óriási védelmi hibát követően született.

Az anyjának se!

Továbbra is az utolsó helyen áll a Balmazújváros, amely legutóbb a Debrecentől kapott ki otthon. Horváth Ferenc vezetőedző érdekesen mutatott rá csapata gólképtelenségének okaira: „Én annak idején a tizenhatoson belül az édesanyámnak sem passzoltam volna. A mi támadóink sajnos ilyenek. Be kell állnom nekem is, más ötletem nincs.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?