Régió
- google

Vágsellye: Szabadtéri sportpályát hoznak létre a J. Murgaš Alapiskola mellett

TASR

2018. augusztus 10. 14:37

Vágsellye | Vágsellye városa szabadtéri sportpályát hoz létre a J. Murgaš Alapiskola mellett. Körülbelül két hét múlva elkezdik a futópálya építését, amely az iskola diákjai mellett a nyilvánosság számára is nyitva lesz. A salakpályát rekortán pályára cserélik, amelyhez egy ugrógödör is tartozni fog a távolugrók részére. A sportlétesítménynek szeptember közepéig kellene elkészülnie – tájékoztatott Erika Kollerová, a városi hivatal munkatársa.

Az új sportpálya létrehozását részben a vágsellyei Duslo vállalat támogatja. „A Duslo 60 000 euróval támogatja a Vágvecse városrészből a Duslo ipari telepére vezető kerékpárút kiépítését. A városnak is pontosan ekkora összeggel kell támogatnia a kerékpárút kiépítését, erre pedig sikerült uniós támogatást szereznünk. A Duslo anyagi támogatása lehetővé teszi, hogy a kerékpárút építésére elkülönített pénzt a szabadtéri sportpálya építésére használhassuk fel” – állapította meg Jozef Belický polgármester.

2018. augusztus 9. 07:48

Holtan találták meg a Vágsellyénél eltűnt hatéves kisfiút
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk