Régió

Még lehetnek meglepetések a vonatokon

Pozsony | Vizsgálják, mi okozta a szerdai vasúti balesetet, ami miatt ismét összeomlott a vonatközlekedés a Főállomáson. Néhány járat tegnap reggel és délután is csak az újvárosi állomásra szállította az utasokat.
Bartalos Éva

2019. szeptember 12. 19:09

Michal Lukáč a Szlovák Államvasutak szóvivője lapunknak azt mondta, hogy vizsgálják, mi okozhatta a balesetet.

„Ezt egyelőre nem lehet meghatározni. Éjszaka állítjuk pályára a kisiklott szerelvényt és az éjszakai órákban javítjuk meg a síneket” - nyilatkozta a szóvivő.

A baleset miatt több tucat járat késett, vagy el sem indult a Főállomásról. Helyette néhány vonatra az újvárosi állomáson szállhattak fel az utasok. A Pozsony és Komárom között közlekedő társaság szerda délután tájékoztatott arról, hogy helyreállt a forgalom, mégis további késésekre figyelmeztettek. Tegnap reggel is több szerelvényt irányítottak át az újvárosi, a récsei vagy az elővárosi állomásra. Lukáč felhívta a figyelmet arra, hogy 15 óra után is innen indítanak néhány vonatot és egyes szerelvények a Főállomás helyett Récsén, vagy Újvárosban állnak meg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Két gólt rúgott a ráadásban, így verte a Besiktast a Slovan az EL-ben

Barcelonában bravúros döntetlennel rajtolt a Ferencváros

Ötéves kislányt gázoltak el Nagymihályban

Mondák, legendák és régi történetek egy zárt közösségből

Egy kutatócsoport szerint lehetséges felére csökkenteni az üvegházhatású gázkibocsátást 2030-ra

Tizennégy ország íjászai versenyeznek Marcelházán

Legfrissebb galériák
Olvasta már?