Régió

Komáromban is alacsony a részvétel, inkább az idősebbek mentek szavazni

Komárom | Nyugodtan zajlik az EP-választás Komáromban, bár a szavazóbizottság tagjai azt mondták, örülnének, ha nagyobb lenne a részvétel. Meglepte őket, hogy mostanáig inkább az idősebbek járultak az urnákhoz.
TASR

2019. május 25. 21:20

- Ján Krošlák felvétele

Peter Farkas is leadta a voksát. Azt mondta, ami a választási részvételt illeti, éppen Komáromnak kellene példát mutatnia. „Városunk egyedülálló dologgal, az Európa-udvarral büszkélkedhet, ahol a több mint 40 épület mindegyike egy-egy európai ország jellemző építészeti jegyeit hordozza. Izland, Grönland, Vatikán jellemző építészeti stílusa is megtalálható itt. Elmondható tehát, hogy közelebb vagyunk Európához, mint az ország többi városa” – mondta Farkas.

Az EU-tagság előnyeit nemcsak a komáromiak látják, hanem a városba látogatók is. Európai uniós pénzekből újították fel a laktanya történelmi épületét, elkezdődött a kórház sürgősségi betegfelvételi pavilonjának felújítása, a munka befejezését 2021-re tervezik. A beruházás összköltsége több mint 9 millió euró.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A nők jóval felelősebben bánnak a pénzzel, mint a férfiak

Debrecenbe jöhet az AS Roma

Három oroszt és egy ukránt gyanúsítanak a maláj utasszállító lelövésével

Robert Fico meghátrálhat a csütörtöki szavazás kapcsán

Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt

Megrongálták Jakoby Gyula kassai festőművész szobrát

Legfrissebb galériák
Olvasta már?