Régió

Folytatódik a járdafelújítás Komáromban

Komárom | Idén folytatja a város a járdák helyreállítását. Komáromban 67 kilométernyi járda van. Fokozatos felújításuk három évvel ezelőtt kezdődött, idén 150 ezer eurót különített el munkákra az önkormányzat.
TASR

2019. május 20. 17:14

Illusztráció - Fotó: pixabay

Az önkormányzat tájékoztatása szerint idén a Petőfi, a Király püspök, a Béke, a Lukáč, a Lehár, Palatinus és a Belső körút (Vnútorná okružná) járdáit teszik rendbe. Jövőre és 2021-ben, a gázvezetékek cseréje után további javításokat terveznek a Palatinus utcában és a Duna-parton.

További járdák felújítását is előkészíti a város. Hogy konkrétan melyekét, az attól függ, sikerül-e anyagi forrást szerezni a munkára a következő években. „A rossz állapotban lévő gyalogjárók helyreállítása a város elsődleges céljai között szerepel. A javítások mellett számos helyen akadálymentesítjükk is a járdákat” - mondta Keszegh Béla, Komárom (Komárno) polgármestere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

10 százalékra csökken egyes élelmiszerek áfája

Előzés közben szenvedett súlyos balesetet a motoros

Különleges jelek a somorjai utakon

Saját templomából lopott műkincseket egy pap

Vízen sikló taxikat tesztelnek Párizsban

Lépésekben bölcsességtől bölcsességig

Legfrissebb galériák
Olvasta már?