Régió
- Németi Róbert felvétele

Munkába indult a két komáromi nő, akiket elütöttek a zebrán

ÚJ SZÓ ONLINE

2018. március 8. 17:10

Komárom | Két emberéletet követelő tragikus közlekedési baleset történt csütörtökönkora reggel, nem sokkal 6 óra után a Rákóczi úton, a Vág híd előtt.

A BMW X3-as 80 éves vezetője a gyalogátkelőhelyen ütött el egy 44 és egy 60 éves asszonyt, akiket súlyos sérülésekkel szállítottak a komáromi kórházba, de életüket nem tudták megmenteni. A járművezető nem fogyasztott alkoholt – tájékoztatott lapunkat Božena Bruchterová Nyitra megyei rendőrszóvivő. 

2018. március 8. 10:15

Két nőt ütött el egy BMW 80 éves sofőrje Komáromban, mindketten meghaltak

Halálokozás ügyében folyik a nyomozás, a baleset körülményeit közlekedésügyi szakértő bevonásával vizsgálják. A két asszony Harcsás városrészben lakott, valószínűleg munkába igyekeztek, nem hivatalos értesülésünk szerint egyikük a cipőgyárban dolgozott. A közösségi oldalakon azonnal fellángolt a vita egyrészt arról, hogy lehet 80 éves embernek jogosítványa, másrészt arról, hogy Komárom egyik legforgalmasabb útján, egyben egyik leginkább balesetveszélyes zebrájánál történt a baleset.

kom gáz
A baleset csütörtökön kora reggel, nem sokkal 6 óra után a Rákóczi úton, a Vág híd előtt történt.

A városból kifelé vezető négysávos főúton sűrű a forgalom, a gyalogosok számára gond az átkelés. A zebrát egyébként apró, az aszfaltba épített világítótestek is jelzik. 

B. Sándor, a járművezető az egyik ismert hidas politikus édesapja. Előrehaladott kora ellenére dolgozott, mostanáig a komáromi járásbeli Perbetén körzeti orvosként praktizált, valószínűleg ezúttal is a munkahelyére tartott. Értesüléseink szerint ritkán ment autóval, általában busszal járt dolgozni. (vkm, ú)

Önnek ajánljuk