Régió

Egy szilveszter este történt baleset szemtanúit keresik Losoncon

Losonc | A rendőrség keresi annak a közlekedési balesetnek a szemtanúit, amely 2018. december 31-én, este hat órakor történt a losonci Köztársaság téren, a mélygarázsok felé vezető kereszteződésnél. Petra Kováčiková, a Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint egy Audi típusú gépjármű ütközött egy gyalogossal, aki éppen kelt át az úton.
TASR

2019. január 16. 10:41

- Rendőrségi felvétel

„A gyalogos a baleset során súlyos sérüléseket szenvedett. Sikerült megszerezni a baleset helyszínének környékéről származó köztéri kamerafelvételeket, amelyeken három arra járó alakot látni. Ezek a személyek a segítségünkre lehetnek a baleset körülményeinek tisztázásában" – mondta szóvivő, és hozzátette, hogy a rendőrség kéri a lakosok segítségét a felvételen látható személyek azonosításában.

Bármilyen információt, amely segíthet felfedni a három személy személyazonosságát, jelenteni lehet akármelyik rendőrségen, a 158-as telefonszámon vagy a rendőrség hivatalos Facebook-oldalán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

Frissítve

Általános sztrájkra készülnek az elégedetlen gazdák

Frissítve

Matečná rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezet be a lengyel hús miatt

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

Nő a drogfogyasztás a roma telepeken

Veterán versenyző, új motivációval

Legfrissebb galériák
Olvasta már?