Régió

A rimaszombati múzeumban meghosszabbították a nyitvatartási időt

Rimaszombat | A rimaszombati Gömör-Kishonti Múzeumban meghosszabbították a nyitvatartási időt. Erről Martina Oštrom Mareková, a múzeum PR menedzsere tájékoztatott hétfőn. A múzeum szeptember végéig munkanapokon 8-tól 18 óráig, hétvégéken 10-től 18 óráig tart nyitva.
TASR

2019. augusztus 20. 09:41

- Képarchívum, illusztráció

Oštrom Mareková elmondta: egyrészt a dolgozóknak akartak kedvezni, akiknek nincs lehetőségük délután 4 óra előtt meglátogatni a múzeumot, de leginkább azoknak a turistáknak, akik a nyári időszakban érkeznek a városba.

A szezon után is tovább fog nyitva tartani a múzeum, mint korábban. „Október 1-től az év végéig 9-től 17 óráig leszünk nyitva, tehát akkor is lehetőséget biztosítunk majd a dolgozóknak, hogy megtekinthessék valamelyik érdekes kiállításunkat” – tette hozzá a PR menedzser.

Elmondása szerint a meghosszabbított nyitvatartásról a múzeumot fenntartó Besztercebánya Megyei Önkormányzat döntött. Ebből következően a megye fennhatósága alá tartozó többi múzeum is tovább fog nyitva tartani.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

MKP-összefogás Matovičcsal?

Jövőre biztosan drágul az áramszolgáltatás

Frissítve

Kočner Bödörnek: Fico a mi főnökünk

Olajpiac: enyhült a feszültség, mégis többe kerül majd a benzin

LISTA: Ennyit kell országonként dolgozni az új iPhone 11 Pro-ért

Frissítve

November 25-én választanak újra elnököt a Legfelsőbb Bíróság élére

Legfrissebb galériák
Olvasta már?