PR CIKKEK

Tippek, hogyan spórolhat a postaköltségeken

Ha a villanyáram havi előlegét az ügyfél postai úton kívánják befizetni, minden hónapban legalább 50 cent többletköltséggel kell számolnia. Így évente akár 6 euróra is rúghat az az összeg, amit teljesen feleslegesen adunk ki.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. március 19. 12:52

Postai utalvány helyett válasszon készpénz nélküli fizetési formát

A készpénzfizetéssel járó felesleges kiadások nagyon egyszerűen elkerülhetőek. „Ügyfeleinknek minden esetben azt javasoljuk, hogy válasszanak a készpénzmentes fizetési módok közül, azaz váltsanak banki átutalásra vagy beszedési megbízásra (inkasszó). A banki átutalás a legtöbb banknál díjmentes a számlatulajdonos számára. A legegyszerűbb megoldás, ha az ügyfél állandó átutalási megbízást (rendszeres átutalás) ad meg a rendszeresen fizetendő havi előleg összegére, így nem kell többé a számlák fizetése miatt aggódnia“ – tanácsolja Daniel Klúčovský, a ZSE online szolgáltatásainak termékmenedzsere.

Hasonló előnyöket élvezhet az az ügyfél is, aki a beszedési megbízás (inkasszó) mellett dönt – csak beállítja a fizetendő összeget a banknál, és meghatalmazza a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltatót (ZSE), hogy az esedékességkor számlájáról levonja az energiaellátásért járó díjat. Az inkasszóval való fizetés a legtöbb bankban díjmentes. „A fizetési mód megváltoztatása emellett nagyon egyszerű. Megteheti telefonon, a 0850/111 555-ös telefonszámon, a ZSE bármelyik központjában vagy akár online, a www.zse.sk weboldalon“ – egészíti ki Daniel Klúčovský, a ZSE-től.

Segítsen idősebb szüleinek, hogy a befizetések ellenőrzése átláthatóbb legyen

Az egyszerű online ügyintézés mellett teljes körű áttekintést kaphatnak a ZSE azon ügyfelei, akik online fiókot hoznak létre a www.zse.sk weboldalon. „Az online fiók segítségével ügyfeleink áttekintést nyernek szolgáltatásainkról, fogyasztási helyeikről, befizetéseikről, hozzáférhetnek az utóbbi 6 év összes számlájához, a fizetési kapu pedig gyors és bármikor elvégezhető online megfizetést tesz lehetővé. Ugyanakkor igényeik szerint megváltoztathatják az energiaellátásért járó előleg fizetésének a határidejét és összegét. Az előlegfizetés közelgő lejártáról pedig e-mailben értesítjük ügyfeleinket” – mondta Daniel Klúčovský, a ZSE online szolgáltatásainak termékmenedzsere.

Az online fiók hasznos megoldást jelenthet az idősebb szülők fogyasztási helyével kapcsolatos tudnivalók áttekintésében és a villamosenergia-díj befizetéseinek ellenőrzésében egyaránt. „Az online fiók több fogyasztási hely kezelésére is alkalmas. Egyszerűen csak adjon hozzá egy új fogyasztási helyet saját fiókján belül (például a szülők fogyasztási helyét), így arról is teljes áttekintést kaphat, ráadásul szülei számláit online is rendezheti” – tette hozzá Daniel Klúčovský, a ZSE munkatársa.

Az online ügyfélszolgálatról bővebb tájékoztatást a www.zse.sk weboldalon olvashat.

http://sk.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nL4638vEiyVUR.GYVcko5cQMLVAyuoMOC23lQewfTMv.E7/fastid=gcnksirisdawuedotqctcyuljdlf/stparam=rhmtoijopx/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Komoly károkat okoz a szélvihar Nagyszombat megyében

Részegen, jogsi nélkül okozott balesetet a sofőr, két kisgyermek sérült meg

Komáromba a környező falvakból is érkeznek elsősök

#W8NDERFUL – zsinórban nyolcadszor bajnok a Juve

Eláraszt bennünket a külföldi élelmiszer

Elhunyt a Celtic Glasgow legendája

Legfrissebb galériák
Olvasta már?