PR CIKKEK

Tévészolgáltatás az Orange-tól, bárhol, bármikor

Új szolgáltatást indított az Orange, így már sokkal többen nézhetjük az Orange televíziós kínálatát – hagyományos tévékészüléken, interneten, optikai hálózaton, vagy akár mobiltelefonban is.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. augusztus 28. 12:51

Sőt, aki most fizet elő, az speciális ajándékot is kap – három hónapig ingyen nézheti a HBO és az Orange Šport csatornákat.

Műholdas tévé az Orange-tól

Az Orange a napokban indította el a műholdas tévészolgáltatását, így ez már szinte az egész ország területén elérhető. Az előfizetőknek nem is kell új berendezésekbe beruházni, hiszen ez működik a régiekkel is, de aki szeretne, az kihasználhatja az Orange ajánlatát, amely új eszközöket is kínál az előfizetőknek. Az installációhoz pedig kérheti a szakember segítségét (ennek ára az alapcsomagnál 19,90 euró, a többi előfizetése esetén ingyenes), de akár saját maga is beüzemelheti az újdonságot. Sőt, a kettőt kombinálhatja is, vagyis a meglévő eszközök mellé újat is vásárolhat az Orange  kínálatából. Az új berendezések árát egyszerre, vagy akár részletfizetéssel is rendezheti. A kínálatban három csomag közül lehet választani, igény szerint, az alap 16 csatornát (ebből 12-t HD-minőségben), a közepes 30 csatornát (17 HD) a prémium csomag pedig 53 tévéadót tartalmaz (24 HD). Egy előfizetéssel két készüléken is élvezhetjük a szolgáltatást. Akinek van aktív tarifacsomagja az Orange szolgáltatónál, és annak havi díja eléri vagy meghaladja a 30 eurót, az az alapcsomagot ingyen kapja, a Home Optimal ára így 4 euró havonta, a prémium csomag ára pedig 9 euró havonta. Természetesen a kínált csatornák mellé még tematikus csomagokra is előfizethetünk, igény és érdeklődés szerint, ezek ára 1,49 eurótól kezdődik (ezek között vannak további magyar nyelvű csatornákat kínáló ajánlatok is). Ha most fizet elő az Orange műholdas tévészolgáltatására, akkor három hónapig ingyenesen nézheti a legújabb filmeket kínáló HBO-t, valamint a most indult Orange Šport csatornát.

orange

Orange TV interneten

Azoknak sem kell lemondani az új szolgáltatásról, akiknek nincs lehetőségük műholdas vételre, vagy nincs bevezetve az optikai hálózat, hiszen a szolgáltató bevezette az Orange TV interneten szolgáltatást, amely így bárhol és bármikor nézhető, az otthoni tévékészüléken (ehhez szükség van set-top boxra), a táblagépen, a notebookon vagy számítógépek, de akár az okostelefonok kijelzőjén is. Akik ilyen szolgáltatás mellett döntenek, azok két csomag közül választhatnak, az egyik 16 míg a másik 31 csatornát kínál, az ár 6 és 10 euró havonta. Természetesen ezekhez a csomagokhoz is jár az ajándék, azaz a HBO és az Orange Šport kínálata, amely 3 hónapig ingyen nézhető.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ma újra futballünnep lesz Dunaszerdahelyen

DAC-Slovan a magyar és a szlovák tévében

Rimaszombat: Támogatásból készülhet el a téli stadion lelátója

21 Savage szabadlábon

Miből él az elnökjelölt?

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?