PR CIKKEK

Tanulható boldogság

Ön is érezte már úgy, hogy a boldogság kék madara sehogy sem akar a vállára repülni? Talán rossz családi kapcsolatok, anyagi nehézségek vagy egészségi problémák nehezítik meg a mindennapjait? Ezekkel nincs egyedül, hiszen hasonló kihívásokkal minden embernek szembe kell néznie élete során. Azonban azt talán Ön is észrevette már, hogy egyesek könnyebben, míg mások nehezebben birkóznak meg életük kihívásaival. Mégis mi lehet a különbség ember és ember között? Mi lehet a siker receptje?
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. szeptember 6. 09:45

Jose Silva-t, az Agykontroll megalkotóját is hasonló kérdések foglalkoztatták. Rájött, hogy az elégedett, boldog élet nem a szerencse vagy a véletlen műve, sokkal inkább olyasmi, amiért mi magunk is képesek vagyunk tenni, méghozzá gondolkodásmódunk és viselkedésünk átalakításával, valamint egyszerű, könnyen elsajátítható relaxációs technikák használatával.

Jose Silva közel 30 éves tudományos kutatómunka alatt fejlesztette ki módszerét, amely mára egy – a világ 129 országában tanított - kifinomult mentális képzési programmá nőtte ki magát. A módszert négy napos tanfolyam során lehet a leghatékonyabban elsajátítani, amelynek során gyakorlatilag agyunk használati utasítását kapjuk kézhez. A tanfolyamot világszerte több millióan végezték már el és használják sikerrel.

Miben segíthet Önnek az Agykontroll?

- könnyebben érheti el céljait vagy oldhatja meg élete kihívásait

- képessé válhat jobb döntéseket hozni

- javíthat testi-lelki egészségén

- fejlesztheti memóriáját és tanulási képességeit

- szeretetteljesebbé teheti kapcsolatait

- megszabadulhat rossz szokásaitól, mint a dohányzás, a túlevés vagy akár a túlzott alkoholfogyasztás

Ha a felsoroltak közül van olyan, aminek az elérése már régi vágya, akkor most megtalálta a hozzá vezető utat. Az Agykontroll tanfolyamon Ön egy tudományosan alátámasztott, több millió ember számára bevált önfejlesztő módszert sajátíthat el, ráadásul érdekes, szórakoztató és egyben pihentető formában.

agykontroll

Jöjjön el két hétvégés, dunaszerdahelyi tanfolyamunkra 2018. szeptember 29-30-án és október 6-7-én és tapasztalja meg Ön is, hogy a boldogság tanulható.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Orvoshiány van, ám a külföldi nem kell

Sokkoló: hibásan elvégzett vérátömlesztés miatt halt meg egy beteg a kassai kórházban

A lakosság csaknem fele egyáltalán nem spórol

Jóváhagyták a pozsonyi körgyűrű képviselői ellenérzését

Grendel Gábor nem igazol át Kiska pártjába

Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutató

Legfrissebb galériák
Olvasta már?