PR CIKKEK

Semmire sincs ideje? Felgyorsult világ = gyors bevásárlás

Önnek is az az érzése, hogy ebben a felgyorsult világban semmire sem jut ideje? Az egész napját tökéletesen eltervezi, a nap végén mégis úgy érzi, hogy folyamatosan kifut az időből? Ez már csak így van. Olyan korszakban élünk, amikor az időt már nem napokban és órákban, hanem percekben és másodpercekben mérjük. Szerencsére a különféle technikai kütyük számos hétköznapi tevékenységet egyszerűbbé tesznek, így időt takaríthatunk meg.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. július 23. 01:00

Az okostelefonoknak köszönhetően állandóan online lehetünk, és különféle információkhoz juthatunk, akkor és ott, amikor és ahol épp szükségünk van rájuk. Szeretné tudni, milyen lesz az időjárás, megtervezni a bevásárlólistát, folyamatosan figyelemmel követni a gyerek jegyeit az iskolában? Nem gond. Kíváncsi a számlaegyenlegére? Nem kell többé várnia a bankszámlakivonatra vagy személyesen ellátogatnia a bankba. Manapság mindegyik banknak van saját internetes banki szolgáltatása, amelynek segítségével egy kattintással áttekintheti pénzügyeit. És még sorolhatnánk. Mindenki mindent azonnal akar, felesleges várakozás nélkül, és ez a vásárlásra is érvényes.

Egyre népszerűbb az ún. To-go-trend, amelyet kifejezetten az elfoglalt embereknek találtak ki. A nagy üzletláncok is alkalmazkodtak az új trendhez, és különféle újdonságokat vezettek be az üzleteikbe. Ha ön nem azok közé tartozik, akik hetente egyszer látogatnak el az üzletekbe egy családi bevásárlás erejéig, hanem naponta vásárol valami harapnivalót, jó hírrel szolgálunk.

Kaufland

A Kaufland társaság folyamatosan figyelemmel követi az új trendeket a vásárlók viselkedésében, és igyekszik minél inkább megfelelni az elvárásaiknak. A múlt évben megkezdte üzleteinek fokozatos korszerűsítését, a polcokon helyet kaptak egyebek mellett a „gyorsételek” is, amelyek ideálisak azoknak az vevőknek, akik gyorsan szeretnének egy kis harapnivalóhoz jutni. Ezeket a speciális állványokat a bejárat közelében helyezték el, így ideális helyen vannak, ha valaki csak egy gyors bevásárlásra ugrott be ebédidőben vagy munka előtt.

Gyorsan meginna egy kávét? Az új koncepciónak köszönhetően ezt már útközben is megteheti. A bagettek és szendvicsek széles választéka pedig kiváló reggelire vagy ebédre. Ha valami egészségeset és könnyűt keres, válogathat a saláták és a sushik széles választékából. A kínálatban különféle smoothiek és hűtött italok is szerepelnek. Csak kiválasztja a terméket, kifizeti egy klasszikus vagy önkiszolgáló pénztárnál, és már mehet is az útjára.

A „RÝCHLE OBČERSTVENIE” felirattal ellátott termékeket, amelyeket csak levesz a polcról, megfizet, és továbbáll, mindig kedvezményes áron találja a Kauflandban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Önrész nélkül már nincs lakáshitel

A Slovan nyerte a dunaszerdahelyi stadionavatót

Továbbra is migránsokkal riogat a Fidesz

A Híd új alkotmánybírókat igen, kormányválságot nem akar

Megrázó történetek hiteles hőse

Hétfőtől teljes útlezárás lesz a Nánai úton

Legfrissebb galériák
Olvasta már?