PR CIKKEK

Mindenki számára elérhető sportcsatornákat indított az Orange

Négy sportcsatornát is indított az Orange a közelmúltban, a sportrajongók számos exkluzív tartalmat láthatnak az újdonságon, itt közvetítik majd az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseit is. De a család minden tagja megtalálja azt a csatornát az új Orange TV szolgáltatásban, amely leginkább megfelel érdeklődésének.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. augusztus 31. 11:13

Az Orange négy csatornát kínál, ezek az Orange Sport, az Orange Sport 2, Orange Sport 3 és az Orange Sport 4. Az újdonságot a szolgáltató ügyfelei, akik előfizetnek a műholdas vagy optikai hálózaton biztosított tévészolgáltatásra, havi három euróért nézhetik, de ha most fizetnek elő, akkor az első három hónapban ezt ajándékba kapják, ahogy a HBO filmes csatornát is.

Napi, havi előfizetés

De nem csak az Orange ügyfelei számára lesznek elérhetők a sportcsatornák, azt azok is nézhetik, akik a konkurenciánál vannak, ugyanis lehetőség van napi és havi előfizetésre is – ez esetben egy SMS-t kell küldeni a 8866-os számra, napi előfizetésnél a „SPORT DEN” szöveggel, míg ha egész hónapban szeretné nézni a négy csatornát, akkor a „SPORT MESIAC” szöveget kell elküldeni. Az SMS elküldése után egy kódot kap, ezzel lehet aktiválni a megrendelt előfizetést. A 24 órás előfizetés ára 2 euró, a havi előfizetésért négy eurót kell fizetni. Ha nem ügyfele az Orange szolgáltatónak, akkor a csatornákat internetes felületen – számítógép, laptop, okostelefon vagy táblagép – tudja nézni, a szolgáltató javaslata szerint ideális, ha az internetcsatlakozás sebessége számítógépeknél 4 Mbit/s, mobileszközöknél pedig 3 Mbit/s.

A négy csatorna

A négy csatornán számos exkluzív tartalom lesz látható – élő közvetítések, összefoglalók, elemzések, de itt láthatja az olyan népszerű sporteseményeket is, mint az UEFA Bajnokok Ligája, a cseh és a szlovák bajnokság meccseit is. De nemcsak labdarúgás van a kínálatban, hanem szinte az összes egyéb sportág eseményei is láthatók a négy csatornán.

Még szórakoztatóbb kínálat

Az Orange nemcsak a sportrajongókat szólítja meg, hanem az egész családot, hiszen nemrég elindította az Orange TV szolgáltatást, amely a család minden tagja és generációja számára kínál tartalmat. A gyerekek díjazni fogják a számos mesecsatornát (ezek közül sok már az alapcsomagban is benne van), a felnőttek pedig az érdeklődési körüknek megfelelő csatornák közül válogathatnak, legyen szó filmekről (a legújabb mozisikereket is kínáló HBO például az első három hónapban ingyenes), ismeretterjesztő műsorokról, főzőcsatornákról, vagy akár népszerű sorozatokról, szórakoztató műsorokról.

Csomag a sportrajongóknak

Azok, akik előfizetnek az Orange műholdas tévészolgáltatására, speciális sportcsomagot is rendelhetnek, havi négy euróért. Az extra Super Sport csomag az alábbi csatornákat tartalmazza: Orange Sport HD, Orange Sport 2, Orange Sport 3, Orange Sport 4, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Arena Sprot 1 HD, Arena Sport 2, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Golf Channel és Expreme Sports Channel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Önrész nélkül már nincs lakáshitel

A Slovan nyerte a dunaszerdahelyi stadionavatót

Továbbra is migránsokkal riogat a Fidesz

A Híd új alkotmánybírókat igen, kormányválságot nem akar

Megrázó történetek hiteles hőse

Hétfőtől teljes útlezárás lesz a Nánai úton

Legfrissebb galériák
Olvasta már?