PR CIKKEK

Még hezitál? 5 meggyőző érv a légkondicionáló vásárlása mellett

A légkondicionálás előnyeit már megismertettük önökkel. Ezúttal 5 érvet választottunk ki, amelyek önt is meggyőzik, hogy vegyen légkondicionálót.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. május 9. 11:11

1. A légkondicionáló kellemes hőmérsékletet biztosít otthonában a forró nyári napokon. Így elkerülheti az elviselhetetlen hőséget, amely megnehezíti mindennapjait, álmatlan éjszakákat, túlzott izzadást és általános gyengeséget okoz. A magas hőmérsékletet a gyerekek, az idősek és a betegek viselik a legrosszabbul. A klímaberendezés a szó szoros értelmében megmentő lehet a forró napokon és éjszakákon.

2. Ha energiatakarékos A+ vagy A++ energiaosztályú légkondicionálót választ, energiát takaríthat meg anélkül, hogy kényelmében korlátozva lenne. „Ügyfeleinknek júliusban és augusztusban 20%-kal kedvezőbb árat szavatolunk, amikor feltehetően nő a villamosenergia-fogyasztás. A kedvezményes árat 3 évig biztosítjuk a légkondicionáláshoz” – mondta Erik Chabreček, a ZSE ZEON Klima szolgáltatás szakértője.

3. Az allergénmentes otthont leginkább a kisgyermekes családok értékelik. A ZEON légkondicionáló a beépített levegőszűrőnek köszönhetően megsemmisíti az allergének 97%-át. Családja így tiszta és egészséges levegőt lélegezhet be. „A szolgáltatás további előnye a meghosszabbított, 4 éves garancia, az ingyenes szerviz és a szűrőcsere az első évben” – mondta Erik Chabreček.

4. A modern klímaberendezések nagyon csöndesek, éjszaka halk üzemmódban működnek, ennek köszönhetően ön zavartalanul aludhat egész éjjel. A ZSE szakértője a ZEON Klima légkondicionáló zajszintjét a hulló falevelek zajához hasonlítja (20–30 dB), tehát működését szinte észre sem veszi.

5. Az okostelefonnal távirányítható rendszerért mindig hálás lesz, amikor kellemesen hűvös lakásba érkezik haza. Az alkalmazás segítségével bármikor bárhonnan bekapcsolhatja a klimatizációt.

A ZEON Klima előnyeiről többet is megtudhat a www.zeon.sk/klima weboldalon.

Önnek ajánljuk

Oszlopnak ütközött egy szlovákiai turistabusz Budapesten

VIDEÓ: centikkel kerülték el a hegyről lezúduló sziklák az autót

Tragikus baleset a Dunaszerdahelyi járásban: egy férfi meghalt, egy nő súlyosan megsérült

Istentisztelet közben szakadt le egy templom teteje, többen meghaltak

Trump: a Mueller-jelentés egyes megállapításai "marhaságok"

Mentőhelikopter szállította kórházba a motorost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?