PR CIKKEK

Lakás vagy ház? A Nový Ružinov lakópark megoldja a dilemmát

A családi ház a város szélén saját udvarral és kiskerttel szertefoszló álommá vált sok család számára. A forgalmi dugókban töltött hosszú órák úton az iskolába és a munkahelyre, valamint az ezek körüli bonyolult logisztika sok családot kényszerítettek prioritásaik átértékelésére. Nem lenne egyszerűbb a városban lakni, közel a munkahelyéhez, az iskolához és a szolgáltatásokhoz? Ha nem akar kompromisszumokat kötni, és olyan otthonban szeretne élni, ahol minden családtagnak megvan a saját élettere, a Nový Ružinov lakópark a megfelelő cím az Ön számára.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. október 25. 13:48

Nagyobb tér a család számára

A Nový Ružinov lakópark kínálatában az egy- és kétszobás lakásokon kívül három- és négyszobás apartmanok is megtalálhatók. A lakások célszerű beosztása a gyermekes családok számára is megfelelő. A háromszobás apartmanok alapterülete 60 m2-től 69 m2-ig terjed, a négyszobásoké 90 m2. Az ilyen alapterületű lakások kényelmes és megfizethető megoldást nyújtanak azoknak a családoknak, melyek a városi életet részesítik előnyben a vidékivel szemben.

novy ruzinov

Gazdag alapfelszereltség

Ha a minőség fontos az Ön számára, de nem szeretné az életét túlbonyolítani, biztosan értékelni fogja, hogy a lakást „standard” kivitelezésben vásárolhatja meg. Az alapfelszereltségen kívül az árban benne foglaltatik a német gyártmányú konyhabútor, mely tartalmaz 3 konyhai fogyasztót is: beépített sütőt, indukciós főzőlapot és szagelszívót is. A lakást választhatja szerkezetkész állapotban is, amit majd teljes mértékben az Ön elvárásai alapján alakíthat otthonává.

 

Több napfény

Bizonyított tény, hogy a napfény és friss levegő közvetlen hatással gyakorolnak az ember szellemi jólétére és általános egészségi állapotára. Projektünk kiemelkedő előnye a nagyformátumú ablakok. A nyílászárók háromrétegű üvege kiválóan szigetel, és akusztikus szellőzőnyílásokkal rendelkeznek, melyek biztosítják a levegő szabad áramlását, a hang- és hőszigetelést is. A nagy üvegfelületek több napfényt engednek be, így közvetlen kapcsolatban lehet a kinti környezettel. Négyszobás apartmanjaink fürdőszobái ablakkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően ez a helység is világos és jól szellőztethető.

novy ruzinov

Több szabadidő

Ha Önök azok közé a szülők közé tartoznak, akik a gyermekük számára kiváló oktatást és változatos iskola utáni aktivitásokat szeretnének biztosítani, de ugyanakkor nem akarják idejüket fecsérelni utazással, értékelni fogja lakóparkunk ideális fekvését. A Nový Ružinov közvetlen összeköttetésben van a Bajkálska utcával. A városközpont autóval 10 perc alatt elérhető, az elkerülő úton, amellyel bármely városrész problémamentesen megközelíthető, pedig mindössze pár percébe kerül.

A sportok kedvelői bizonyára értékelni fogják a dunai töltés közelségét, mely kiváló lehetőséget biztosít futáshoz, kerékpározáshoz, görkorcsolyázáshoz. A legkisebbek szülei értékelni fogják a közösségi parkot a lakópark területén, mely a szó szoros értelmében egy zöld oázis. A játszótér eredeti játékelemei biztosítják a kis felfedezők ügyességének és fantáziájának fejlesztését.

 

Ezt a saját szemével kell látnia!

Tisztába vagyunk azzal, hogy új otthona kiválasztásakor nem csak az itt leírtakra fog hagyatkozni. Minden érdeklődőnek szívesen megtekintésre bocsájtjuk a lakópark egyik háromszobás lakását. A látogatás időpontját szükséges előre foglalni.

 

Jöjjenek és győződjenek meg arról, hogy a Nový Ružinov egy hely, ahol öröm élni!

www.novyruzinov.sk

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ma kezdődik Pavol Rusko újabb bírósági pere

Ligetfalui lövöldözés: Öngyilkosságot követhetett el az elkövető

Leesett egy lány a pozsonyi Sznf híd kilátójáról

Heves esőzésre figyelmeztetnek a meteorológusok

Öt évet kapott a volt polgármester

VIDEÓ: Így viselkedik a méz a súlytalanságban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?