PR CIKKEK

Kukkonia kakaó – mesésen finom!

A Kukkonia kakaó a gyermekek nagy kedvence, de a felnőttek körében is közkedvelt, hiszen visszaidézi a gyermekkor kellemes ízeit. Ez az egyedüli kakaó, amely 97% tejet tartalmaz és 3,5%-os tejből készül
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. március 29. 11:16

 

Egyedisége és finom ízének titka abban is rejlik, hogy a tejet a közeli – a Dunaszerdahelyi, a Galántai és a Komáromi járásból szerezzük be, a legtávolabbi is mindössze 150 kilométerre fekszik nagymegyeri üzemünktől. Kiváló minőségű termék csak hibátlan alapanyagokból készülhet.

1

A Kukkonia projekt két pilléren nyugszik – az egyik a régiófejlesztés, a másik pedig a Kukkonia brand építése, tehát a helyben készült, kiváló minőségű termékek piacra kerülése. Ez a két dolog szorosan összefügg, ugyanakkor kölcsönösen kiegészíti, erősíti egymást.

A Kukkonia csallóközi termékcsalád a legjobb minőségű alapanyagokból készül. Száz százalékban hazai termékek, tartósítószer és különböző ízfokozóktól mentesek. Hagyományos csallóközi receptek alapján készülnek, korszerűen elkészítve. A 2015/16-os évtől kaphatók a boltokban. A termékskála folyamatosan bővül. Minőségi termékeink elsősorban azoknak a lokálpatriótáknak készülnek, akik támogatják a hazai élelmiszeripart, és akiknek számít, hogy mi kerül a kosarukba.

2

Manapság nagyon fontos, hogy tudatosítsuk, miért jobb hazai termékeket vásárolni, nem pedig a gyakran kétes minőségű, olcsó behozatalt. A vásárlással régiónk gazdaságát támogatják, hiszen új munkahelyeket hozunk létre, és nem utolsósorban – mivel minőségi termékekről van szó – saját egészségünket védjük.

A Kukkonia élelmiszercsaládba tej és tejtermékek – kiváló minőségű vaj és túró, tejföl, tejszín, puding – , valamint laktózmentes termékek tartoznak.

Most Önnek is lehetősége nyílik rá, hogy egyszerre 6 darab Kukkonia kakaó megvásárlásával 2 darab Silver plusz belépőjegyet nyerjen a DAC – Slovan mérkőzésre. A nyereményjátékban egészen május 9-ig részt vehet. Nincs más dolga, mint lefotózni a vásárlásról szóló számlát, és elküldeni kommentárban vagy üzenetben a Kukkonia Facebook-oldalára. Sorsolás 2018. május 10-én.

http://kukkonia.sk/hu/vasarolj-es-nyerj-dac-slovan-belepot

Önnek ajánljuk

Enyhén csökken a munkanélküliség

Frissítve

Megrázó fotók a dunaszerdahelyi maffiagyilkosságról (Képek és videó a cikkben!)

Frissítve

Harabin alkotmányjogi panaszt tesz a választások miatt

Ne hagyja, hogy a sérülés gátolja a mozgását

Az épületek szépülnek, de kevesebb diákot vehet fel az Ipari

A magyarok legjobbjai: Szalai, Dzsudzsák, Orbán és Lovrencsics

Legfrissebb galériák
Olvasta már?