PR CIKKEK

Horváth Árpád - Gúta

Gúta | Kedves GÚTAIAK! Már hosszú évek óta, az aktuális lehetőségek és adottságok figyelembevételével, csendben és méltósággal tesszük a dolgunkat.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. október 23. 21:44

A pénzügyi válságot sikerült komolyabb „vérveszteség” nélkül átélni, ezután stabilizáltuk a város gazdasági helyzetét és kidolgozott tervdokumentációkkal felkészültünk a következő időszak fejlesztési lehetőségeire. Ezekből a tervekből az elmúlt választási időszakban évről-évre többet sikerült megvalósítani, a város fejlődése töretlen és felfelé ívelő pályán mozog. Mi ezt a kiszámítható, kockázatmentes továbbfejlődést ajánljuk fel Önöknek. Ehhez megvan a kellő tudásunk és közszolgálati tapasztalatunk. Egy település vezetése nem vállalkozás és főleg nem hazárdjáték!

Tisztelt Választópolgárok!

Kérjük Önöket, hogy 2018. november 10-én szavazatukkal is támogassák polgármester-jelöltünket és képviselőjelöltjeinket, ezzel biztosítva a nyugodt, kiegyensúlyozott folyamatosságot, s biztosítva a megújulásra törekvő kreatív ötletek megvalósítását is egyben. Hisszük, hogy jelenlétünk biztosíték arra, hogy a lakosokat érintő fontos kérdések napirendre kerüljenek. Célunk, hogy a képviselőtestületi döntések megalapozottak, átláthatóak és a hosszú távú fejlődést elősegítők legyenek. Kérjük támogatásukat és segítségüket abban, hogy Gúta továbbra is élhető város legyen, ahol mindenki számára láthatók és elérhetők a lehetőségek. Egy olyan városban szeretnénk élni, ahol jó a közösség tagjának lenni. A bizonytalansággal szemben válasszák a kiszámítható jövőt!

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Több ezer tüntető kívánt boldog karácsonyt Orbán Viktornak

Borostyánba zárt százmillió éves madártollat találtak

A szlovák országgyűlés megválasztása

Porosenko: nem hosszabbítják meg a hadiállapotot, ha nem lesz nagy szabású orosz támadás Ukrajna ellen

Hosszú Katinka és a magyar férfi vízilabda-válogatott az év legjobbjai a FINA-nál

16 éve volt utoljára fehér karácsony az egész országban, a Csallóköz és a Mátyusföld most is kimarad belőle

Legfrissebb galériák
Olvasta már?