PR CIKKEK

Hatalmas adatkeretet kínál a 4ka, az egész országban

Forradalmi változást jelentett be a 4ka, mostantól a SLOBODA és a SLOBODA+ tarifacsomagok használói már a teljes adatkeretet az egész ország területén használhatják. Nyertek az ügyfelek – így kommentálta az újdonságot a mobilszolgáltató.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. december 3. 12:48

4ka

Eddig ugyanis az adatkeretet két részre osztotta fel a 4ka. Az adatkeret nagyobbik részét az ügyfelek a saját hálózatra kapcsolódva használhattak fel, míg a másik részét nemzeti roamingszolgáltatások keretében, a szerződött szolgáltató hálózatán.

Kedvező adatcsomagok Szlovákiában

Eddig, ha az ügyfél előfizetett a SLOBODA 100+ tarifacsomagra, a piacon kapható legkedvezőbb, 8 eurós áron, akkor 10 GB-nyi adatkeretet használhatott a 4ka saját hálózatában, míg a tízből legfeljebb 1 GB-ot a partnerszolgáltató hálózatán. Miért? Mert a 4ka, a piac legfiatalabb szolgáltatója folyamatosan építi saját hálózatát, és amíg nem fedi le egész Szlovákiát, addig az ügyfelek a partnerhálózatot használhatják, hogy mindenhol legyen internetkapcsolatuk. Mostantól, a NAJVIAC kínálattal a SLOBODA 100+ előfizetői már a teljes adatcsomagot felhasználhatják, azaz 10 GB-ot, a 4ka saját, 4G-hálózatán, vagy a partnerszolgáltató 3G-hálózatán.

Eddig előfordult, hogy az ügyfelek figyelték, melyik hálózatra csatlakoztak, hiszen a partnerszolgáltatónál lényegesen kisebb adatkeret állt rendelkezésre. Ezt követően tehát már nem kell arra figyelni, hogy a 4ka ügyfelei melyik hálózaton csatlakoztak a mobilinternetre, hiszen mostantól a teljes keretet az egész országban felhasználhatják.

4ka

„Az ügyfeleink megérdemlik a maximális komfortot, azaz, hogy szabadon használhatják a mobilinternetet, hogy kapcsolatba léphessenek barátaikkal, szeretteikkel, legyenek bárhol az országban, és hogy ne kelljen korlátozniuk magukat az internetezés közben. Örülünk, hogy ügyfeleinknek megadhatjuk ezt a szabadságot” – mondta az új ajánlattal kapcsolatban Andrea Čagalová, a szolgáltató termékmenedzsere.

A kedvezőbb feltételek ellenére a 4ka nem növeli a csomagok árát, a NAJVIAC SLOBODA 100+, amely 10 GB-nyi adatkeretet tartalmaz, továbbra is csak havi 8 euróba kerül, a 16 GB-ot tartalmazó SLOBODA 300+ 12 euró, míg a korlátlan internetezést kínáló SLOBODA ∞ csupán 20 euró.

A 4ka immár a lakosság 75 százalékát fedi le a saját 4G-hálózatával, és folyamatosan bővíti a térerőt. A mobilszolgáltató számos településen jelent meg a gyorsabb internetezési sebességet is kínáló LTE-hálózat – köztük Bősön –, de vannak olyan helyek, ahol a már meglévőt erősítették, ilyen például Pozsony, Tőketerebes, Szenc és Rimaszombat is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Még nem tudni, lebontják-e a felrobbant lakóházat

Híd-lista: politikusoktól egészen a nyugdíjasokig

Újabb halottak Pozsony belvárosában – ezúttal férfiak

Ruszó Tibor bejutott az X-Faktor döntőjébe

Trump finoman megfenyegette Kim Dzsong Unt

A kedvenc a legjobb európai film

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.