Panoráma

Vendégünk a VASÁRNAPBAN Durica Katarina

ÚJ SZÓ ONLINE

2018. július 16. 16:01

Durica Katarina, a somorjai származású író szerepelt már a Vasárnapban. A fiatal anyukával az akkor nyolc hónapos kisfiáról, Farkasról, a frissen megjelent Szökés Egyiptomba című első regényéről, a terveiről beszélgettünk. Azóta eltelt öt év. Öt termékeny év.

Pár mondatban összefoglalod, mi történt veled az elmúlt évek alatt?

A fiam jövőre iskolába megy. Született egy kislányunk, Kamilla, aki már ovis. Írtam még két regényt, a Szlovákul szeretni címűt, az utóbbi hetekben pedig megjelent a harmadik, A rendes lányok csendben sírnak.

Az első két regényedet várandósan írtad, olvastam néhány olyan hozzászólást a közösségi oldaladon, hogy ahány gyerek, annyi könyv.

Milyen Budapesten élni? Milyen a családja? Miért írt a dunaszerdahelyi maffia áldozatairól? Honnan tudta, kit keressen? Milyen a jó női író? Nem félt attól, hogy következményei lehetnek a könyv megjelenésének? Melyik könyvet volt a legnehezebb megírni? Milyen tervei vannak még?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Ázsoth Réka interjúját.

 

2018. július 16. 14:07

Téma a VASÁRNAPBAN: A kevesebbtől boldogabbak lehetünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk