Panoráma
- Szkárossy Zsuzsa felvétele

Sztárunk a VASÁRNAPBAN Oláh Ibolya

ÚJ SZÓ ONLINE

2017. december 11. 17:44

Bársony a hangja, karcos az egyénisége. Vagány, szókimondó ember érzékeny lélekkel. A zenéhez mindig köze volt, felnőtté kilencévesen vált. Ízig-vérig énekesnő. Amíg nem ismertük, másoknak vokálozott, vagy egyszerűen kölcsönadta a hangját. Aztán jött a nagy berobbanás. 2003, Megasztár. Oláh Ibolya azóta őrzi kivívott helyét.

Életének vannak fejezetei, amelyeket soha nem tud lezárni, de visszafelé már nem gondolkodik. Sőt előre sem, ahogy mások. Inkább felfelé. Ott a mindenség. Megfejthetetlen. Bejárhatatlan. Vannak nehézségek az életében most is, de este, ha kiáll a teraszra – mert lehet tél, vacoghat a hidegtől, dőlhet rá az eső, akkor is kiáll –, mindig felfelé néz. Kémleli az eget, vizsgálja a csillagokat. S közben arra gondol: ami nem öl meg, erősít.

 

Mennyire van már távol régi énjétől, a tiszadobi nevelőintézetben töltött évektől? Hogyan látja a múltját? Milyen volta a gyerekkora? Honnan kapta a belső erőt? Sejtette közben, hogy közeledik az idő, amikor majd minden megváltozik, és kikerül ebből a nehéz helyzetből? Hogyan jutott el a tévés szereplésig? Milyen volt a döntő? Mi volt a verseny után? Milyen a kapcsolata Presser Gáborral? Hogyan gondol a szüleire, származására?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Önnek ajánljuk