Panoráma

Miről ír a holnapi Új Szó?

ÚJ SZÓ ONLINE

2018. március 12. 18:49

A keddi Új Szó tartalmából

A keddi szám belpolitikai hírblokkja döntően Robert Kaliňák belügyminiszter lemondásáról szól, bemutatjuk a leghosszabb ideig regnáló belügyminiszter politikai pályafutását is. Emellett a Híd országos tanácsának döntésével is foglakozunk, illetve az MKP reakcióinak is teret adunk.

Nem kis felháborodást váltott ki az érsekújváriak körében, hogy újabb játéktermet nyitnak a járási székhelyen, ezúttal a Nyugat lakótelepen nemrég átadott bevásárlóközpontnál. Részletek a Régió rovatban.

Az európai mellé a Magyar Filmdíjat is megkapta Borbély Alexandra – bár egy hete lemaradt az Oscarról a Testről és lélekről, vasárnap a magyar mozgóképes elismerésekből ötöt is begyűjtött Enyedi Ildikó szerelmes filmje. Bővebben a Kultúra rovatban.

Kilencedik alkalommal találkozik a labdarúgó Slovnaft Cupban a dunaszerdahelyi DAC és a nagyszombati Spartak. Marco Rossi, a dunaszerdahelyiek vezetőedzője azonban tudja, nehéz meccs vár a csapatára az Anton Malatinský Stadionban. A sportrovatban emellett arról is írunk, hogyan élte meg Timotej Šille, hogy az érsekújvári hokisok a bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában éppen Nyitrán harcolták ki a playoffba jutást.

A focirajongók az Új Szó keddi számában meg találják kedvenc mellékletüket, a 8 oldalas Focitippet.
 

Önnek ajánljuk