Panoráma

Horoszkóp szerdára

ÚJ SZÓ ONLINE

2008. július 2. 20:29

A Kos jó híreket kap, a Rákok végezzenek önvizsgálatot, az Oroszlánok ne sajnálkozzanak önmaguk felett!

Kos (III. 21.–IV. 19.)
Egymás után érkeznek a jó hírek minden oldalról és minden témában. A végső számvetésnél pozitív a mérleg és remek a hangulat. Az egészségi, munkahelyi problémával küszködő Kosok is javulásra számíthatnak.

Bika (IV. 20.–V. 19.)
Pályamódosítás, költözés, változás a családi állapotában, s ezek a nem tervezett elmozdulások békét hoznak, és pozitívan befolyásolják az életét. Amikor végre időt szán rá, hogy a fejleményeket végiggondolja, el fog csodálkozni.

Ikrek (V. 20.–VI. 20.)

Környezete azt hihetné, hogy csoda történt, de egyszer csak előtör a negatív lénye, és depresszióba dönti. Szerencsére ez csak rövid időre sikerül. Hát ilyen az ön egyénisége, egyszer optimista, egyszer pesszimista.

Rák (VI. 21.–VII. 21.)
A nagy események közepette szánjon egy kis időt a lelkére is, ugyanis még a rövid ideig tartó meditáció is új megvilágításba helyezhet dolgokat. Még ha nem is ezoterikus beállítottságú, akkor sem árt egy önvizsgálat.

Oroszlán (VII. 22.–VIII. 22.)
Már éppen felkészült egy kis önsajnálattal vegyített betegségre, de ez az új helyzet nem teszi lehetővé a lustálkodást, így a betegséggel kapcsolatos „kényeztetést“ odébb kell tolnia, majd el is felejti.

Szűz (VIII. 23.–IX. 21.)

Épp a gyorsasága tette lehetővé a változást, nem adott időt arra, hogy bárki-bármi megakadályozza az történéseket. Néha szüksége van rá, hogy sorsa irányítsa az eseményeket. Most ez történik. Ne essen pánikba.

Mérleg (IX. 22.–X. 22.)

Nem kell megijedni, mert ön mindent túlél, ráadásul nagyon jól. Sok embert akkor is elbűvöl, ha negatív hangulatba van. Használja ki ezt a tulajdonságát, és éljen a kínálkozó lehetőségekkel úgy munkahelyén, mint magánéletében.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Csak az a fontos, hogy teljesen biztos legyen önmagában. A későbbiekben egy váratlan jó hír boldoggá teszi. Lehetősége nyílik mások megsegítésére, és ez sok kellemes újdonságot hoz életébe. Vigyázzon az egészségére!

Nyilas (XI. 22.–XII. 20.)
Vidám és jó hangulatú időszak következik, már ami a foglalkozását vagy a vállalkozó kedvét érinti. Szerelmi életére most nem sok figyelmet fordít, ennek ellenére nem fenyegeti veszély kapcsolatát. Élvezze az életet!

Bak (XII. 21.–I. 19.)
Nem árt, ha pontosan megfogalmazza, hogy mit is szeretnek valójában. Mert ha ezt megteszi, vágyai teljesülni fognak. Ritka jó időszaknak néz elébe, aminek érdemes minden percét élvezni és kihasználni.

Vízöntő (I. 20.–II. 17.)
A leghelyesebb, amit most tehet, ha a szorongató érzéseket kidobja az ablakon, és arra gondol, hogy eddig minden megoldódott, és ezután is így lesz. A jövő úgy alakul, ahogy azt gondolataink útján megteremtjük.

Halak (II. 18.–III. 20.)
Nyugodtan vállalja a munkájával kapcsolatos utazást, ne gyanakodjon annyira a külföldi ügyekkel kapcsolatban. Ön jó szervező és ügyintéző, a józan esze meghozza majd a tényleges eredményeket.

Önnek ajánljuk