Vélemény és háttér

A kormányfő útmutatót adott a smeres képviselőknek a mai rendkívüli parlamenti üléssel kapcsolatban, amelyen a Radomír Bžán ügyvédi irodájának adott rendkívüli sikerdíj lesz a téma. 

Lendületes sárdobálás, a közösségi oldalokon folytatott gyalázkodás, migránsozás és az ebből adódó sorosozás kísérte az osztrák választási kampányt. 
.comMENTPróbatétel
6
A hodosi szoborállítási kísérlet újabb fejleményei azt mutatják, a szlovákiai magyar közösség immunrendszere működőképes. 
Már csak egy gyerekkori pajtás tanúbizonysága hiányzik arról, hogy Kiska lurkó korában bizony rálépett a fűre.
FELJEGYZÉSEK ÚTKÖZBEN Un petit souvenir
Mivel összerakhatók és szétszedhetők, a fatemplomok nemcsak praktikusak, migrációra is képesek. Ez egyáltalán nem szokatlan jelenség.
El tudnak képzelni egy férfimentes könnyű- zenei fesztivált? Első hallásra meglehetősen bizarrnak tűnik, de nem kizárt, hogy Svédországban jövő nyáron lesz egy ilyen.
Európa félperifériáin a történelem során sok olyan államszövetség jött létre, amelyek nem vezettek egyik fél dominanciájához sem, és amelyek végül békésen felbomlottak. 
.comMENTPofátlanul sok
Úgy tűnik, van az a pénz, amit el lehet lopni, s van, amelyet már veszélyes lenyúlni. 
1
A nő már hónapok óta nem látta a lakótelepen az anyát és a kislányát. Nem voltak közeli ismerősök, de azért az utcán mindig váltottak néhány szót, tudott róluk ezt-azt.

A nap mondata

Ezzel a címmel számolt be az MTI arról, hogy megkezdték az új Duna-híd építését Komáromban