Rossi kiakadt a bíróra: "Ilyet még nem láttam!"

A gól nélküli döntetlent hozó DAC-Prešov bajnoki futballmeccs után Marco Rossi, a hazaiak vezetőedzője mérgesen ment oda Glova játékvezetőhöz. Megkérdeztük az olasz trénert, mit kifogásolt a bírónál.

TASR-felvétel
"Látta a meccset?! Az ellenfél már az első félidő végén elkezdte az időhúzást, aztán legalább háromszor volt bent az orvos a pályán, és csak három perc a hosszabbítás?! Amikor ezt szóvá tettem,a negyedik bíró azt mondta, volt kilencven percünk, hogy gólt rúgjunk! Én ilyet még sehol nem láttam!" - dühöngött Rossi. Az 53. születésnapját éppen a meccs napján betöltő edző azért is mérgelődött, hogy a játékvezetők tolerálták a Kalmárral szembeni sok szabálytalanságot. "Rengeteg fault volt ellene, és egyikért sem járt sárga lap. Kalmár volt a legtehetségesebb játékos a pályán, mégsem védték meg. Nem védték meg a futballt, pedig mi futballozni akartunk" - tette hozzá az olasz szakember.
 
Miroslav Jantek, az eperjesiek edzője csak annyit jegyzett meg: "Megnézném én a dunaszerdahelyieket, hogy ha egy olyan csapat otthonában játszanának, ahol a hazaiak a favoritok, hogy nem ugyanezt csinálnák-e. Ez is a futballhoz tartozik, és fogjuk is használni, amíg tolerálva lesz." (bt)
Címkék 

Ajánló