Coutinho menne a Barcába, de a Liverpool semmi pénzért nem adja

Liverpool |
A Liverpool a 100 millió eurós ajánlatot is visszautasította a Philippe Coutinhóért a csapat brazil válogatott futballistájáért.
TASR/AP-felvétel
A 25 éves támadó középpályásért az elmúlt napokban két komoly ajánlatot is tett az FC Barcelona – a második sajtóinformációk szerint a 100 millió eurót is meghaladta –, az angol klub azonban újfent kijelentette, a csapat meghatározó játékosa nem eladó.
 
„Az a határozott álláspontunk, hogy semmiféle ajánlatot nem veszünk figyelembe Philippére vonatkozóan” – áll az egyesület tulajdonosa, a Fenway Sports Group tömör közleményében.
 
A katalánoktól a múlt héten távozott Neymar. A Barcelona 222 millió eurót keresett az üzleten, de mindenképpen szeretné pótolni a Paris Saint-Germainhez távozott klasszisát.
 
Egybehangzó brit sajtóhírek szerint a klub bejelentése után a brazil játékos hivatalos levélben jelezte a vezetőségnek, hogy szeretne eligazolni.
 
A Liverpool a Watford ellen kezdi meg a Premier League új szezonját, míg jövő kedden a Hoffenheim ellen játszik Bajnokok Ligája-selejtezőt. Coutinho a hivatalos álláspont szerint sérült, ezért nem lép pályára a szombati idénynyitón.

Ajánló