Messi megnősült

Rosario |

Bő évtizede tartó párkapcsolatukat hivatalossá téve egybekelt Lionel Messi és gyermekkori szerelme, Antonela Roccuzzo pénteken Rosarióban.

SITA/AP-felvétel

Az FC Barcelona és az argentin futballválogatott 30 éves sztárja kétszázhatvan fős vendégsereg előtt vette feleségül 29 esztendős párját szülővárosában, a szertartáson ott volt két fiuk, Thiago (4) és Mateo (1) is.

A lakodalmi vendégek között volt a Barcában Messivel együtt játszó brazil Neymar, az uruguayi Luis Suárez, továbbá a spanyol válogatott jelenlegi és közelmúltbeli kiválóságai közül Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba, Xavi Hernández, Cesc Fábregas és Carles Puyol. 

Az argentin nemzeti együttest Messi olyan közeli barátai képviselték, mint a szintén Barca-játékos Javier Mascherano, illetve a Manchester Cityt erősítő Sergio Agüero, a Juventus csatára, Gonzalo Higuaín és a Paris Saint Germainnél légióskodó Ángel Di María.

Az esküvőről mintegy másfél száz újságíró tudósított. Az eseményt rendkívüli biztonsági intézkedések övezték, az ünnepségnek helyet adó hotelnél több mint háromszáz rendfenntartó gondoskodott arról, hogy ne legyen semmiféle baj a lakodalmon.

Ajánló