Ribéry és Vidal gúnyt űzött Kassaiból

Madrid |

Franck Ribery és Arturo Vidal, a Bayern München két labdarúgója a közösségi médiát felhasználva gúnyt űzött Kassai Viktor játékvezetőből, miután csapatuk a negyeddöntőben kiesett a Bajnokok Ligájából a Real Madriddal szemben.

TASR/AP felvétel

"Egyéves munka, köszönjük a bírónak, bravo" - írta a francia játékos, aki olyan képet közölt a szöveg mellé, amelyen a királyi gárda két lesről szerzett gólja látható. A szabálytalanságot jelző vonal nem egyenesen van behúzva, hanem egy berajzolt félkör segítségével kiemeli a madridiak lesen álló játékosát.

A kiállított chilei futballista szintén az egyik találatot "elemezte", de ő nem a lesvonalat változtatta meg, hanem berajzolt egy plusz piros mezes figurát Cristiano Ronaldo mögé. Minderről a Marca számolt be, honlapján bemutatva a képeket.

Szintén a spanyol sportnapilap értesülései szerint a bajorok három játékosa, Vidal, Robert Lewandowski és Thiago Alcantara a meccs után követte és szidalmazta a magyar bírót, akit egészen az öltözőjéig kísértek és végül a biztonsági emberek állták útjukat. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ugyanakkor azt közölte, hogy semmilyen fegyelmi vétségről nincs tudomása.

A Bayern München 2-1-re állt a rendes játékidőben, de a hosszabbításban tíz emberrel végül 4-2-re kikapott, így a Real Madrid kettős győzelemmel, 6-3-as összesítéssel jutott a legjobb négy közé. A németek a két lesről született gólt és Vidal kiállítását kérik számon Kassain.

Ajánló