Zselízen véres dráma tanúi voltak a rendőrök

Zselíz/Léva |

A rendőrök szeme láttára főbe magát egy 73 éves férfi Zselízen. Néhány órával később tűz ütött ki a férfi lévai lakásában.

A férfi lakásán szándékos gyújtogatás okozta a tüzet
Rendőrségi felvétel

Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő közölte, az idős férfit a zselízi járőrök hétfőn éjjel három órakor akarták igazoltatni. Autója egy kocsma előtt állt. Amikor a rendőrök az autóhoz értek, a járműben ülő férfi egy disznóölő pisztollyal fejbe lőtte magát. A rendőrök azonnal elsősegélyben részesítették és hívták a mentőket, akik a sérültet az érsekújvári kórházba szállították.

Néhány órával később a lévai tűzoltókat egy lakástűzhöz riasztották. Kiderült, hogy a tüzet szándékosan okozták. A lakás nappalijában a tűzoltók több leégett gyertyát találtak és valaki szándékosan megrongálta a gáztűzhely bekötőcsövét. A helyszínen egy 20 literes benzines kannát is találtak. Kiderült, hogy a lakás azé a férfié volt, aki Zselízen főbe lőtte magát.


Rendőrségi felvétel

A tűz okát és a két eset közti összefüggéseket vizsgálják a rendőrök. A nyomozás lezárásáig nem adnak bővebb tájékoztatást. A lakástűz miatt ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást. (guzsu)

Ajánló