Újabb áldozata van a perbetei rendőrbalesetnek

Perbete |

Újabb halálos áldozata van a múlt heti tragikus rendőrbalesetnek- számolt be róla a noviny.sk portál. Szombaton reggel meghalt annak furgonnak a 60 éves sofőrje, amelynek Perbeténél nekicsapódott egy rendőrautó. A szolgálati autóban utazó két rendőr a helyszínen halt meg. 

Fotó: facebook
Renáta Čuháková, Nyitra megyei rendőrszóvivő tájékoztatása szerint a rendőrök Érsekújvárból párkányi szolgálati helyükre tartottak, amikor vélhetőleg jobból, egy mellékútról beléjük hajtott egy Suzuki, melyet egy 40 éves nő vezetett. Az ütközés következtében a szolgálati Kia Ceed áttért a szemközti sávba, ahol egy Peugeot Boxer furgonnak csapódott. A Suzuki az ütközés után az árokban kötött ki.
 
A két rendőr - a 34 éves Michal és a 39 éves Karol - a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe, a balesetben további öt személy sérült meg, köztük egy tízéves kislány – tájékoztatott Boris Chmel, az országos mentőszolgálat szóvivője. A Suzukiban két felnőtt és két gyerek, a teherautóban három felnőtt utazott. 
 
A furgon sofőrjét a balesetet követően nem szállították kórházba, mert úgy tűnt, sérülések nélkül megúszta az ütközést. Az újlóti férfit a nyomozók is kihallgatták, csak órákkal később kezdett rosszul lenni, ezért az érsekújvári kórházba vitték. Szombaton reggel váratlanul elhunyt. A halál pontos okát a boncolást követően állapítják meg. 
 

Ajánló