Látta ezt a férfit? Életveszélyben van!

A rendőrség keresi a 74 éves Jozef Adamecot. A privigyei járásbeli Divékrudnóról (Nitrianske Rudno) származó idős férfi súlyos beteg, életveszélyben van. Jelenleg Párkány körzetében tartózkodhat.

Rendőrségi felvétel
A férfit kedden délután 3-kor engedték ki a győri kórházból, ahol dialízisen vett részt. A saját autójával, egy Škoda Feliciával (rendszám: PD 061 AY) indult vissza Szlovákiába, de haza már nem ért. Az eltűnését a felesége jelentette a rendőrségnek. Ma reggel 5.30-kor a rendőröknek sikerült őt elérniük telefonon, de teljesen dezorientált volt, nem tudta, hol van. A telefonját később kikapcsolta. A férfinak magas a vérnyomása, és nincsenek nála a gyógyszerei. Jelenleg valószínűleg Párkány körzetében tartózkodik, a telefonhívás idején Garamkövesden volt.
 
Jozef 180 cm magas, zömök testalkatú. Rövid ősz haja és kék szeme van. Fekete kordbársony nadrágot, kék-fekete-fehér csíkos inget,  sötétszürke szvettert, khaki színű kabátot és fekete félcipőt visel. 
 
Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személyről, jelentkezzen a 158-as telefonszámon, vagy személyesen bármelyik rendőrkapitányságon.

Ajánló