Két öngyilkossági kísérlet a vasútnál

Hétfőn ketten is öngyilkosságot kíséreltek meg a vasúton. A ŽSR tájékoztatása szerint azonban a munkatársaknak mindkét esetben sikerült időben közbelépni, így megmenteni a két ember életét.

Az első eset Poprad Tatry állomás közelében volt. Egy férfi összeveszett a testvérével, azt mondta neki, hogy vonat elé ugrik, majd elment otthonról. A testvér jelezte az esetet a rendőrségnek, akik azonnal intézkedtek a vonatok sebességkorlátozásáról.

A másik eset Zsolna közelében történt, ahol egy öngyilkossági hajlamokkal rendelkező férfit ártalmatlanítottak. A férfi furcsán sétálgatott a sínek mentén. A férfi felesége előtte jelezte a rendőrségnek, hogy férje valószínűleg öngyilkossági kísérletet akar végrehajtani. A férfit később a kórházba szállították, az pszichiátriai osztályra.

A ŽSR ismételten arra kéri a lakosságot, hogy ha valamilyen gyanúsat észlel, furcsán viselkednek az emberek, vagy akár a családtagok, majd a sínekhez mennek, azt azonnal jelezzék a rendőrségnek, hiszen így még megmenthető az életük.

Ajánló