Kihívták, majd megverték a rendőröket Madaron

Madar |

Verekedéssel végződött a részeg após és veje vitája csütörtökön Madaron. Az egyik nőrokon kihívta a rendőröket, végül őket is megverték - számolt be róla a Joj és a Markíza portálja.

Illusztrációs felvétel
Képarchívum
A helyszínre két rendőr érkezett, egyikük mindössze 22 éves, és csak egy hónapja állt szolgálatba. Először a vő, a 31 éves Márió támadt az idősebb járőrre, aki emiatt meg akarta bilincselni őt. Márió azonban berángatta a rendőrt az udvarba és rázárta a kaput. 
 
A fiatalabb rendőr erősítést hívott, majd átmászott a kerítésen, hogy segítsen a társának. Mint elmondta, az udvaron többen is voltak, és azonnal nekitámadtak, ütötték, rúgták a fejét, adóvevőjét pedig az emésztőgödörbe hajították.
 
Miután az erősítés kiérkezett, a két támadót sikerült lefogni, majd a komáromi rendőrkapitányságra szállították őket. Hatósági személyek ellen elkövetett támadás miatt indítottak eljárást ellenük.
A két rendőr sérüléseit a komáromi kórház sebészetén látták el. Egyiküket hazaengedték, a másik háromtól hat hétig terjedő kórházi kezelésre szorul. 
 
A házban, ahol az eset történt, mintegy húsz roma nemzetiségű, nem helybeli lakos él, köztük sokan bejelentés nélkül.
 
 

Ajánló