Elfogták a nőkre ürülékkel támadó fantomot

Pozsony |

Őrizetbe vette a rendőrség a 24 éves Martin M.-t, és garázdaság gyanújával eljárást indított ellen. A rendőrség gyanúja szerint ő támadt ürülékkel több fővárosi nőre. 

TASR illusztrációs felvétel
Martin M. jellemzően éjszaka támadt. A székletet magával vitte, és áldozatai arcára vagy hajára, de legalább ruházatára kente. Volt, akit le is vizelt.
 
A kakifantomot lakossági bejelentés nyomán sikerült elfogni. Egy állampolgár november 23-án bejelentette a rendőrségen, hogy egy károlyfalui buszmegállóban ürülékkel bekent, gyanús férfit látott. 
 
A rendőrség kirajzott a környékre, és nagy erőkkel keresni kezdte a nőket rettegésben tartó perverz férfit. Miután bevitték, szembesítés következett, ennek során több nő is felismerte. 
 
Martin M. első bizonyítható „szarozását” április 13-án követte el, azóta kb. havi rendszerességgel csapott le. Mivel az eset eléggé kellemetlen, a rendőrség valószínűsíti, hogy a fantomnak több áldozata is lehet. Arra kérik, akiket szintén molesztált, de nem tettek feljelentést, jelentkezzenek a rendőrségen. 

Ajánló