Apát és a lányát helikopterrel keresi a rendőrség - (Friss: megtalálták)

Pozsony |

Több tucat rendőr keresi a csütörtök reggel eltűnt 39 éves férfit és annak nyolc éves lányát – a keresésbe helikopter is segédkezik. 

Eltűnt Ján Magušín
Eltűnt Ján Magušín
SITA, rendőrségi felvétel

19:12:

A keresett személyeket megtalálták azután, hogy egy pozsonyi lakos értesítette a rendőrséget. Az apára és a lányára Pozsonyban, a Horská utca környéki erdőben találtak rá. 

18:36

Eltűntként keres a rendőrség egy férfit és egy kislányt. Egy báni nő csütörtökön azzal hívta fel a rendőrséget, hogy férjének és nyolc éves kislányuknak nyoma veszett. Apa és lánya átmenetileg Pozsonyban él. Karina Považanová, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a bejelentés szerint a keresett személyeket csütörtökön, a korareggeli órákban látták utoljára. Mindketten egy Opel Corsa gépkocsiban ültek. „Ez időtől fogva nem adtak életjelt magukról, sem a munkahelyen, sem az iskolában nem látták őket.” Csütörtök éjjel megtalálták a pozsonyi Kolibán a keresett autót. A rendőrség kutyák segítségével fésülte át a környéket, mindezidáig sikertelenül – egy helikoptert is bevetettek.

A keresett kislány, Nina Magušínová, nyolc éves, 140 cm magas, barna szemű, világos hajú. Eltűnése napján szürkés-fehér sztreccsnadrágot, szürke kabátot és fehér futócipőt viselt. Az apa, Ján Magušín, 39 éves, 193 cm magas, vékony testalkatú, kék szemű. Legutoljára feketebőr kabátot viselt. Amennyiben információval rendelkezik a keresett személyekről, úgy jelentse azt személyesen a rendőrségen, vagy a 158-as telefonszámon. 

Ajánló