Miről ír a holnapi Új Szó?

Nyolcra bővül a „trónkövetelők“ száma Besztercebánya megyében, a megyefőnöki posztért ugyanis bejelentkezett Jozef Šimko, Rimaszombat polgármestere is – aki azonban közel áll Marián Kotleba szélsőséges pártjához. Részletek a keddi Új Szóban.

Minimum mekkora összegnek kellene lennie a számlánkon, ha most indulunk nyaralni, és a tengerparton is kártyával szeretnénk fizetni? A Postabank legújabb felmérése szerint 168 eurónak, az egyes országok között azonban jelentős különbségek vannak, és az sem mindegy, hogy melyik megyéből származunk. Részletek a Gazdaságban.

Több éve húzódik, és úgy tűnik, a tervekkel ellentétben idén sem kezdődik el a Helembát és Ipolydamásdot összekötő híd megépítése, melyről 2009 óta zajlanak a tárgyalások Szlovákia és Magyarország között. Részletek a Régió rovatban.

A XVIII. Dunaszerdahelyi Nemzetközi Művésztelep résztvevőinek munkáiból a Kortárs Magyar Galériában látható kiállítás. A táborban jelent volt Neumann Ildikó budapesti fotóművész is, a kultúra rovatban az ő alkotásait mutatjuk be. 

DAC labdarúgóklub vezetése ismertette a 2017/2018-as idény sportszakmai céljait. Összeállításunkban bemutatjuk a játékoskeretben történt változásokat, s megszólal Marco Rossi vezetőedző is.
Kedd lévén jelentkezik Focitipp mellékletünk, amely négy oldalon foglalkozik a világ labdarúgásával -- ezúttal kiemelten a topligák feljutó csapataival.

Címkék 

Ajánló