Tudja, hol kap szupersebes vezetékes internetet?

Az Orange ma már nemcsak mobilszolgáltatásokat, de számos vezetékes szolgáltatást is kínál. Vezetékes DSL-internet, internet optikai hálózaton és televíziós szolgáltatás – van miből választani, hiszen nemcsak csúcssebességet biztosít, de a piacon elérhető egyik legalacsonyabb ár is kapcsolódik a szolgáltatásokhoz. 

Vezetékes internet

Az Orange kínálatában nemcsak mobilinternetet találunk, de ma már a vezetékes internet is elérhető az ajánlatok között. Sőt, ahogy a mobilinternetes piacon, úgy a vezetékes szegmensben is olyan csatlakozást kínál az Orange, amely szinte az egész országban elérhető, ahol van DSL-technológia. Az ügyfelek számos csomag közül választhatnak, sőt, több szolgáltatás együttes megrendelése esetén az ár is kedvezőbb lesz.

Melyik tarifacsomagot válasszuk?

Az Orange a vezetékes kínálatban is mindenkire gondol – azokra is, akik kevesebbet interneteznek, és azokra is, akik nagy mennyiségű adatot töltenek le. Minden csomagban korlátlan az adatletöltés, a lényeges különbség csupán a letöltés és a feltöltés sebességében van. Például a DSL 80-as csomag letöltési sebessége 80 Mbit/s, míg a DSL 8-as csomag 8 Mbit/s-os gyorsaságon tölti le az adatokat.

Optikai hálózat

A DSL-internet mellett – melyet a piacon olcsóbban ad, mint a konkurens szolgáltatók – optikai internetre is előfizethetünk, ez pedig a leggyorsabb internetes csatlakozást biztosítja számunkra, a kapcsolat ugyanis eléri a 250 Mbit/s-os sebességet. Mit jelent ez a gyakorlatban? Például egy egészestés HD-filmet egy perc alatt, míg egy zenealbumot mindössze 10 másodperc alatt tudunk letölteni. Ez a típusú internet olyan helyeken érhető el, ahol van optikai hálózat. Jelenleg ez az ország 19 városában érhető el, 345 ezer háztartásban. Ám az Orange a közeljövőben óriási fejlesztéseket tervez, így hamarosan akár 500 Mbit/s-os lesz a sebesség, és a lefedett városok száma is megduplázódik, azaz már 38 településen fizethetünk elő az ország leggyorsabb vezetékes internetszolgáltatására.

Televízió

Az Orange televíziós ajánlata is több lehetőséget kínál. Az optikai hálózattal lefedett részen a Fiber TV az ajánlott megoldás, a többi helyen pedig a Sat TV, vagy a SAT TV Extra. Mindegyik verzió számos kényelmi funkciót (TV archívum, elektronikus műsorújság, visszajátszási lehetőség stb.) és megannyi csatornát tartalmaz.

Személyre szabott televíziózás

Az Orange televíziós szolgáltatásának legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben személyre szabhatjuk a programkínálatot. Az alapcsatornák mellé ugyanis olyan csomagokat tudunk választani, amelyek valóban érdekelnek bennünket. A kínálatban vannak filmes, sportos, dokumentumfilmes, tudományos, szórakoztató, mesés, zenés, gasztronómiás és magyar csomagok. Sőt, a kínálatban 14 televízióadás HD-minőségben nézhető!

Ajánló