Tíz biztos jel, hogy megcsalnak – hűtlenkedők vallomásai

Pozsony |

Kevesebb hűtlen partner lepleződik le, mint gondolnánk. A nők 18 százaléka, a férfiak csupán 15 százaléka. Első kézből származó információk – egy társkereső ügynökség a hűtlenkedők között végzett felmérést.

Képarchívum
A hűtlenség tíz fő jele a lebukott hűtlenkedők szerint
1. Túlságosan őrzi mobiltelefonját, e-mailjeit, jelszavait
2. Távolságtartó a partnerével, nem néz a szemébe
3. Jobban törődik a külsejével, mint korábban
4. Nem tud természetesen viselkedni, háttérbe szorul a család, más időtöltést talál magának
5. Többször zuhanyozik, vagy akkor, amikor általában nem szokott, ruháit egyenesen a mosógépbe teszi
6. Zavaros történet arról, hogy hol volt, elfelejti, milyen alibit is hozott fel
7. A lelkiismeret-furdalás miatt túlzott kedveskedés
8. Rúzsnyom, idegen parfüm illata a testén vagy a ruháján
9. Gyorsan bevágja magát az ágyba és alvást színlel, egyéb módokon is kerüli a testi kapcsolatot házastársával
10. Ismeretlen éttermi vagy másmilyen számla van nála, vagy feltűnően dugdos ilyen számlákat
A házasságban, tartós párkapcsolatban élők szlovákiai társkereső internetes oldala, a Victoria Milan 5 780 aktív felhasználóját kérdezte. A cél az volt, hogy kiderítse a hűtlenség tíz legbiztosabb jelét. Ám az is kiderült, hogy a nők és a férfiak másképpen reagálnak lebukás esetén. A nők több mint egyharmada mondta, hogy ha komoly gyanúba keveredne, nem titkolózna tovább és nyíltan bevallaná, hogy félrelépett, aztán majd partnerével megbeszélik, hogyan tovább, mi lesz a kapcsolatukkal. A férfiakra sokkal jellemzőbb a végsőkig való tagadás, hüledezés a gyanúsítgatás miatt, és konkrét bizonyítékok követelése a hűtlenségükre.
 
Bűnjelek
 
A megkérdezettek arról is vallottak, miből jött rá a partnerük, hogy kalandjuk volt vagy tartós viszonyuk van. A legfőbb jel, hogy a hűtlen partner túlzottan őrzi a mobiltelefonját, számítógépét, jelszavait (a válaszolók 33 százaléka mondta ezt). A második biztos jel az elhidegülés és az, hogy egyáltalán nem néz partnere szemébe (15 százalék), a harmadik, hogy sokkal jobban törődik a külsejével, ruházkodásával, mint korábban (13 százalék) 
 
Profi csalók
 
Összegzésében az ügynökség azt tartja a legmeglepőbbnek, hogy a hűtlen házastársak közül milyen kevesen lepleződtek le. Összesen 2316 nőt és 3464 férfit sikerült megkérdezni, akik bevallottan megcsalták élettársukat. A nők 85, a férfiak 82 százaléka sose bukott le. Sőt, a hűtlen nők csupán 27 százalékát gyanúsította meg valaha is a partnere azzal, hogy van valakije, a hűtlen férfiaknak is csak a 30 százalékát.

Ajánló