Tippjeink karácsonyi ajándékra

Karácsony előtt sokunk számára az egyik legnagyobb dilemma, kinek milyen ajándékkal kedveskedjünk. Ha még nem sikerült dönteni az idei ajándékokról, akkor néhány tippel segítjük a döntést, hogy könnyebb legyen a választás. Az ajánlott termékek között vannak okostelefonok, készülékek az idősebb generáció számára, tarifacsomagok, de találunk közöttük hasznos technológiai újdonságokat is. 

iPhone 7/7Plus

Az Apple legújabb készülékét a legigényesebb olvasóinknak ajánljuk. Az okostelefon minden olyan funkcióval fel van szerelve, amely ma elérhető a piacon, sőt, az iPhone 7 Plus készüléknek kettő hátoldali kamerája is van, amellyel még szebb képeket készíthetünk. Az Orange kínálatában a készülék 32, 64, 128 és 254 GB-os verzióban is kapható, így mindenki igényei szerint választhat olyan modellt, amely megfelel az elképzeléseinek. Ugyanez igaz a színválasztékra is, hiszen a kínálatban van fekete, szürke, ezüst, élénk fekete, rózsaszín és aranyszínű készülék is.

 

Huawei P9 Lite black

Az egyik legnépszerűbb, középkategóriás okostelefon. A Huawei P9 Lite készülék elsősorban azoknak ajánlott, akik egy nagyon jó okostelefont szeretnének, tele hasznos funkcióval, de nem akarnak ezért nagyon sokat fizetni. A modell 13 megapixeles kamerával, androidos operációs rendszerrel, 4G-támogatással, 16 gigabájtos belső tárhellyel van felszerelve. A Huawei P9 Lite készülék az Orange kínálatában már egy eurótól megvásárolható.

 

Samsung Galaxy J3 2016 black

A Samsung készüléke elsősorban azoknak ajánlott, akik még csak most ismerkednek az okostelefonokkal – a modell ugyanis minden alapfunkcióval fel van szerelve, azaz ideális választás a tanuláshoz. Természetesen van benne kamera (8 megapixeles), 8 gigabájtnyi belső tárhely, támogatja a 4G-mobilinternetes technológiát. A Samsung Galaxy J3 2016 black készülék már egy eurótól megvásárolható az Orange kínálatában.

 

LG X Screen black

Az LG készüléke is a középkategóriás modellek közé sorolható, amely elsősorban azoknak lehet jó választás, akik egy jó minőségű, rendkívül népszerű okostelefont szeretnének a fa alá. A modell érdekessége, hogy a hátlapi 13 megapixeles kamera mellett egy 8 megapixeles előlapi fényképező is van, amellyel nagyszerű szelfi fotókat lehet készíteni. Az operációs rendszer ez esetben is az Android, a telefonban pedig 16 gigabájtnyi tárhely is található. Az LG X Screen fekete és fehér színben is kapható az Orange kínálatában, egyeurós kezdőártól.

 

Apple iPhone SE 16GB Grey

Az Apple készüléke egy speciális kiadás, amely elsősorban azoknak lehet jó választás, akik szeretnék megtudni, mi ez a nagy rajongás az almás telefonok iránt, de egyelőre nem akarnak nagyobb összeget fi zetni egy iPhonért. Az Apple iPhone SE 16GB Grey 16 GB-os belső tárhellyel rendelkezik, a fényképezésre 12 megapixeles hátlapi kamera áll rendelkezésre (előlapon is van egy kamera a szelfi készítésre), a legújabb iOS operációs rendszer fut rajta, az ára pedig egy eurónál kezdődik. Remek választás mindenkinek, aki nagyon jó minőségű okostelefont szeretne a fa alatt.

 

Samsung Galaxy S7 edge black

A Samsung csúcsmodellje, a fekete színű Galaxy S7 edge. A készülék a legigényesebb felhasználóknak ajánlott, akik nemcsak egy minden funkcióval felvértezett okostelefont szeretnének, de fontos számukra a dizájn is. A koreai gyártó telefonja ugyanis hajlított kijelzőjű, amely még impozánsabbá teszi az okostelefont, és az újdonságnak köszönhetően újabb funkciókkal gazdagodott a telefon. A paraméterek terén is mindenből a legjobbat tudja: 12 megapixeles kamera, 32 gigabájtos tárhely, Android 6.0-s operációs rendszer, 4G-támogatás stb. A Samsung Galaxy S7 egde modell most fekete és arany színben is kapható az Orange kínálatában, akciós ára 254 eurónál kezdődik.

Sony Xperia M5 white

Egy középkategóriás készülék, amely elsősorban remek kamerájával emelkedik ki a többi modell közül. A Sony Xperia M5-ös modell hátsó kamerája ugyanis 21 megapixeles, amely ebben a kategóriában nagyon jónak számít. De elismeréssel szólhatunk a többi funkcióról is, hiszen minden olyan funkcióval fel van szerelve, amelyet egy ilyen okostelefonnak tudnia kell, belső tárhelye 16 GB. Sőt, ez por- és vízálló is, azaz nagyon strapabíró telefonról beszélünk. A Sony Xperia M5 elsősorban azoknak ajánlott, akik középkategóriás modellt keresnek, jó áron, remek fényképezési lehetőséggel. A Sony okostelefonja már 1 eurótól megvásárolható.

Huawei F362

Ez a készülék elsősorban a hagyományos modelleket kedvelők számára, vagy az idősebb generáció tagjai számára lehet jó választás. A készülék ugyanis a megszokott nyomógombos kialakítást kapta, nagy gombokkal, azaz könnyen lehet vele telefonálni, jól láthatók a számok. A telefon másik előnye a rendkívül kedvező ár, hiszen mindössze egyeurós kezdőártól vihetjük haza az Orange márkaboltjaiból, vagy rendelhetjük meg a webes áruházból. Nagymamáknak az egyik legjobb karácsnyi ajándék!

 

Orange tarifacsomag

Ha nem tudja, milyen ajándékkal kedveskedjen szeretteinek, akkor érdemes elgondolkozni azon is, mi lenne, ha idén egy Orange tarifacsomagot ajándékozna. Ezek előnye, hogy biztosan szüksége van rá, és hogy mindenkinek az igényei szerint lehet választani a számos lehetőség közül, hiszen vannak olyanok, amelyekben inkább a korlátlan hívások dominálnak (a különbség főleg az előfizetett percek mennyisége), de olyanok is, amelyekben inkább a mobilinternetes adatkeret a hangsúlyos elem (itt pedig a havi adatkeret a lényeges eltérés), sőt, olyan csomag is van, amely korlátlan lehetőségeket tartalmaz – hívásra, üzenetküldésre. Azaz a megajándékozott egy valóban személyre szabott ajándékot kap, sőt, akár mindehhez egy remek telefont is választhat a tarifacsomag mellé.

GPS-lokátor

Egy rendkívül hasznos eszköz a GPS-lokátor, amellyel akkor is biztonságban tudhatjuk szeretteinket, legyen szó gyerekekről, vagy éppen nagyszülőkről, amikor éppen nem vagyunk velük. Az eszközzel megbizonyosodhatunk, hogy a gyerekek épségben megérkeztek az iskolába, vagy hazaértek onnan, az idősebbek egy gombnyomással kérhetnek segítséget (az üzenet mindenki készülékén megjelenik, aki rá van csatlakozva a GPS-lokátorra), de hasznos biztonsági eszközként is.

Cukorszintmérő az okostelefonban

A Glukomer elnevezésű berendezés egy igazán hasznos eszköz azok számára, akik cukorbetegségben szenvednek. A működéshez nem kell semmi más, mint letölteni a 2in1Smart vagy a 2in1Micro alkalmazást, annak függvényében, melyik eszközt vásároltuk meg szeretteinknek, majd a telefonhoz csatlakoztatni a Glukomer eszközt. A készülék az eredményeket az okostelefonon jeleníti meg. A Glukomer előnye, hogy az eredmények megoszthatók (akár az orvossal is), a trendeket pedig az alkalmazás mutatja, így mindig látható, javul-e az állapot. A szolgáltatás előfizetői ingyenesen és korlátlanul telefonálhatnak a 0905 200 600-as, vagy a 0905 600 200- as, diabetikusoknak kialakított telefonszámra.

Wifi az autóba, hétvégi házba

Egy újdonsággal is jelentkezett az Orange, ez pedig egy speciális wifi-router, amellyel wifit varázsolhatunk az autóba, a hétvégi házba, vagy éppen oda, ahova utazik a család. Ez gyakorlatilag egy mozgó wifi , amelynek előnye, hogy mindig oda vihetjük, ahova éppen utazunk, és biztosak lehetünk benne, hogy lesz internetes kapcsolat. Ezzel még szórakoztatóbb lesz a család számára az utazás, hiszen az út során a gyerekek meséket nézhetnek a táblagépükön, de a hétvégi pihenések is még kellemesebbé tehetők. De ez akár otthon is jó szolgálatot tesz, ha nem szeretnénk a tarifacsomagunkba foglalt keretet meríteni odahaza. A routerbe egy SIM-kártyát kell tenni, ehhez pedig választani lehet a speciálisan erre kialakított öt tarifacsomag közül, melyek elsősorban a havi adatkeretben különböznek: 1000 MB, 1500 MB, 6000 MB, 12 000 MB és 35 000 MB-os csomag van a kínálatban, havi 5 eurótól. 

Ajánló