Tudja, milyen tarifacsomagot válasszon? Mutatjuk!

Flex és Max csomagok az Orangetól

Az Orange a közelmúltban új tarifacsomagokat mutatott be, ezek pedig a Flex és a Max nevet viselik. De mit tudnak az új csomagok, kinek melyiket érdemes választani, és miért? 

Flex tarifacsomagok

A Flex tarifacsomagok közös jellemzője, hogy ezek elsősorban azoknak ajánlottak, akik inkább a   telefonálást részesítik előnyben. A hálózaton belüli ingyenes hívások (3, 5 számra, vagy korlátlanul, tarifacsomagtól függően) mellé 0,10 eurós egységáron  hívhatnak az összes szlovákiai hálózatba, az EU-ba, az USA-ba és Kanadába  pedig percenként 0,12 euróért telefonálhatunk, míg az SMS ára 0,06 euró.

Max tarifacsomagok

A Max csomagok azoknak lehet jó választás, akik inkább kedvező áron szeretnének telefonálni, de ugyanúgy fontos számukra az adatcsomag is, hiszen a mobilinternet használata már az életük részét képezi. A csomagokban 500–15 000 MB-nyi adatkeret, ingyenes hívások, nemzetközi hívások, sőt, némelyikben még ingyenes a roamingszolgáltatás is. A Max tarifacsomagok többségében korlátlan üzenetküldési lehetőség is van.

Okostelefonok kedvező áron

Az Orange karácsonyi ajánlatában most a Max 30 €-s tarifacsomagok előfizetői a Huawei P8 Lite készüléket vásárolhatják meg 9 euróért, vagy a Samsung J3 2016-os modellt vihetik haza kedvező, 29 eurós áron. A Max 40 € csomaggal már Huawei P9-es csúcstelefon is megvásárolható 29 euróért, a Samsung A3 2016 ezzel a tarifacsomaggal 19 euróba kerül.

Ezen kívül számos más okostelefon, táblagép is van a kínálatban kedvező áron – a teljes listát, paraméterekkel, árakkal az Új Szó Digitális világ mellékletében, vagy a www.orange.sk oldalon találja.

 

Ajánló