LÉGY OTT TE IS, LÉGY FITT!

Együtt az Egészségért a BE FIT DAY rendezvényen

A BE FIT DAY – egy nagyszabású Jótékonyági Sportnap amely a  dunaszerdahelyi sportcsarnokban 2016.december 17.-én, reggel 9 órai kezdettel kerül megrendezésre  az Escalumen- Lifestyle Academy szervezésében.

Egésznapos sportbemutatókról és prezentációkról gondoskodnak dunaszerdahely certifikált sportoktatói, amelyekbe be lehet csatlakozni , emelett , többfajta mozgásforma kipróbálható a  gyerekek számára is.

Tarts velünk és támogass minket, és minden helyi sport egyesületet a BE FIT DAY  eseményen.  Ez, egy JÓTÉKONYSÁGI SPORTNAP, amelynek fő célja, hogy összefogjunk egy KÖZÖS CÉLÉRT,  azokért a súlyosan beteg emberekért, akik már tudják, a legértékesebb dolog a világon az egészség. 

 Az esemény által befolyt összeget JÓTÉKONYSÁGI CÉLRA ajánljuk fel. Meglepetés és sztárvendégünk egyike, a világ, - és Európa bajnok boxoló - TOMI KID KOVÁCS, aki többek közt dedikált ajándékokkal kedveskedik rajongóinak.

Fogjunk össze és támogassuk az 1. Dunaszerdahelyi BE FIT DAY –t, és segítsünk azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. 

 

A belépő jegyek már megvásárolhatóak az ESCALUMEN – Lifestyle Academyben.

Elővételben:  4 €        Helyszínen:  5  

Ajánló