Még titokban tartják a Kodiaq árát

Párizs |

A Škoda SUV-modelljét képeken eddig csak az nem látta, aki nem akarta. A francia fővárosban a látogatók előtt debütál, az átlagembereknek most van először lehetőségük közelről megnézni és megérinteni a cseh márka újdonságát.

Mivel a Kodiaqot már a berlini bemutatón megnézhettem közelről, a leginkább most az érdekelt, elárulják-e végre a szlovákiai árakat. Mint a cikk címe is jelzi, nem árulták el, s még az sem nyilvánvaló, mikor fogják pontosan bemutatni az árjegyzéket. Az árlistáról állítólag most folynak a rendkívül bonyolult tárgyalások. Amit elárultak, azok a csehországi árak, amelyekből több újságíró szerint már kikövetkeztethető, mennyibe kerül majd nálunk a Škoda SUV-je. A márka szlovákiai képviselete szerint viszont az egyszerű átszámolás, illetve az az elmélet, mely szerint a Škoda modelljei mindig olcsóbbak Szlovákiában, ebben az esetben nem lesz érvényes.

RENAULT PÁRIZSBAN: ÚJDONSÁGOK SORA

Döntsenek bármilyen összeg mellett, annyit azért elárulok, hogy Csehországban a legolcsóbb Kodiaq 1,4 TSI (110 kW/150 LE) benzinmotorral lesz elérhető hatfokozatos manuális váltóval vagy ugyanannyi fokozattal rendelkező DSG automata váltóval, elsőkerék-meghajtással. Mindkét változat ára egységes lesz, cseh koronából átszámítva valamivel több, mint 25 ezer euró. Míg nem lehet Szlovákiában is megrendelni a modellt, addig sajnos az árát sem fogjuk ismerni. Azt pedig, hogy milyen vezetni és milyenek a terepképességei, csak nem egész két hónap múlva lehet majd kipróbálni az újságírói tesztelések során. (dem) 

Ajánló