Katalin hercegnő a szülés után is a legjobban öltözöttek listáján

New York |

Katalin cambridge-i hercegnő a szülés után is a legjobban öltözött hírességek között szerel: a divatikonok listáját összeállító Vanity Fair magazin szerint az újszülött brit trónörökös anyja 2008 óta negyedik alkalommal került a stílusformálók közé.

Katalin hercegnő férjével, Vilmos herceggel (TASR/AP-felvétel)
A magazin listáján - amely nem rangsorolta a hírességeket - mások mellett a kínai first lady, Peng Li-jüan, Kerry Washington amerikai színésznő, az énekes sztár Justin Timberlake, Beyoncé és a Rolling Stones együttes tagja, Keith Richards is megtalálható.
 
    Richards a lap kérdésére, hogy nevezze meg kedvenc ikonját, azt válaszolta: "Miért tenném? Én az vagyok!"
 
    Ugyanerre a kérdésre Ronan Farrow író, neves emberi jogi ügyvéd, Woody Allen és Mia Farrow 25 éves fia egy másik írót, Mark Twaint nevezte meg példaképül. (Twain egy írásában így fogalmazott: "A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban".)
 
    A hollywoodi mezőnyből Charlize Theron és Brooke Shields került a jólöltözöttek közé, de az egykori Spice Girlből lett divattervező, Victoria Beckham, valamint Letícia, a spanyol trónörökös hitvese, és Madeleine svéd hercegnő neve is olvasható a Vanity Fairben, amely szeptemberi számában közli a teljes listát.
 
 

Ajánló