Horoszkóp szerdára

Bak (XII. 22.–I. 20.) Friss energiával lát ismét munkához. Jó érzéssel tölti el, hogy az önre bízott feladatokat hiánytalanul és kemény munkával sikerült teljesítenie, ugyanakkor nem szabad elhanyagolnia sem az egészségét, sem pedig kedvesét.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Terveit alaposan átgondolja és igyekszik a lehető leghamarabb megvalósítani. A sikeres kivitelezéshez mindenekelőtt diplomatikus viselkedése és segítőkészsége is hozzájárul. Más segítségre nincs is szüksége!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Kellemetlen híreket kap, s emiatt búskomor. Ne hagyja, hogy a szomorúság uralja egész napját. Előbb vagy utóbb úgyis megoldódnak a dolgok és újra kiderül az ég. Ezt a helyzetet is kezelje higgadtan!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Jól indul a napja, és a továbbiakban is ilyenre számíthat. Nem kell problémáktól tartania, és a mai napját a szerelmével kapcsolatos érzései uralják majd. Az eddigi egyhangú hétköznapok után szinte kivirágzik!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szinte úszik a boldogságtól, mert párjával sikerült megbeszélniük a félreértést, és végre rendeződtek a dolgok önök között. Munkahelyén is sikeresen teljesít, ami által egy nagyot lép előre. A jó ötleteit könnyen pénzzé teheti!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Nem kell eget rengető dolgokra várnia munkahelyén. Ott továbbra is nyugalom van, aminek végül is örülhetne, de ön inkább aggodalmaskodik. Egy ismerőse által gerjesztett koholt váddal szemben nehéz védekeznie, és nem is érdemes!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Életerős és vállalkozó szellemű. Határozottan és pontosan végzi el a nagy felelősséggel járó megbízásokat. Érzelmileg elsősorban a családjához kötődik. Ön az őszinteségével és elfogulatlanságával bárki bocsánatát kivívhatja.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Munkahelyén sikerül maga mellé állítania azokat az embereket, akik bíznak önben és hisznek az ön sikerében, ugyanakkor ön is sokat tanulhat tőlük. Csak egy gond van: vigyáznia kell arra, hogy ne beszéljen feleslegesen sokat!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Szinte megkönnyebbül, mivel egy régi problémától sikerül megszabadulnia, amely már régóta aggasztotta. Ennek eredményeként anyagilag is jobb helyzetbe kerül. Párkapcsolatát illetően, jelenleg nem kimondottan a szavak embere!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Eseménydús ugyanakkor változékony nap elé néz. Most van lehetősége arra, hogy saját lábára, és kellemetlen helyzetéből kimásszon. Ugyanis szeret erején felül ígérgetni. Higgy el, nem ez a helyes megoldás.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Friss energiával lát ismét munkához. Jó érzéssel tölti el, hogy az önre bízott feladatokat hiánytalanul és kemény munkával sikerült teljesítenie, ugyanakkor nem szabad elhanyagolnia sem az egészségét, sem pedig kedvesét.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Az utóbbi időben sokkal leleményesebb, és egyfolytában keresi az önkifejezés eszközeit és lehetőségeit. Ez ugyanis életvitelének egyik fontos része. Nem szeret egyedül lenni, ezért több időt tölt barátaival és szeretteivel.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Szakavatottan tudja kihasználni a ma kínálkozó pénzügyi lehetőségeket, amiért hajlandó még egyességet is kötni. Az eddigieknél sokkal nyitottabb egy új kapcsolat kialakítására. Viszont szeretteit érzi magához a legközelebb.

 

Ajánló