Horoszkóp hétfőre

Ha ön a Halak jegyében született, számos feladatot kell elvégeznie, de nem kell aggódnia, mivel segítői is lesznek. Könnyen teremt kapcsolatot, tárgyalókészsége is pazar.

Linkajánló

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Életvitele megélénkül, többet forgolódik fontos emberek között. Felelősségteljes megbeszélést, konzultációt folytat munkaügyben, és ez felvidítja. Másokkal nagylelkű, de vigyázzon, nehogy kihasználják.

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Komoly változások várnak önre az életében. Ne is akarjon ellenállni, ne akarja elfojtani érzéseit. Fogadja el a sors ajándékát, ami lehet, felülmúlhatatlan. Ismét csodálattal tölti el a májusi természet megújulása, önnek is azt kell tennie.

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Több alkalom is kínálkozik a siker elérésére. Ne hezitáljon, ne legyenek gátlásai, most a gyors döntés és cselekvés időszaka van. Ápolja baráti, rokoni kapcsolatait, ha nem akar a későbbiekben magára maradni.

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Nem ártana néhány nap szabadságra mennie, egészségi állapota is igényli ezt. A kiskertben vagy bárhol a szabadban végzett munka jó hatással lenne az idegrendszerére, na és egészségére is.

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Megérzései jónak bizonyultak, munkatársai valóban szervezkednek ön ellen. Az ügy felettébb zavaros, áttekinthetetlen. Legokosabb azonnal fellépni és tisztázni a félreértéseket, még mielőtt visszafordíthatatlanná válik a helyzet.

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Nem kevés bosszúsága lesz, ha engedi, hogy elvonják a figyelmét munkájáról, teendőiről. Valamilyen új megoldást kellene találnia arra, miként tehetné még sikeresebbé az életét, ami most kissé megfeneklett. Ne adja fel!

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Fizikailag tökéletes egészségi állapotban lenne, ha nem szólna közbe az allergia. Szeme könnyezik, nyálkahártyáit ingerli a tengernyi tavaszi virágpor. A Mérleg-jegyűt kemény fából faragták, jól tűri a megpróbáltatásokat.

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Pénzügyileg végre egyenesbe jöhet, s munkahelyi elismerése sem várat magára. Párkapcsolata és egészségi állapota viszont egyre aggasztóbb. Azonban amin most dolgozik, úgy leköti figyelmét, hogy a külvilág szinte megszűnik ön körül.

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Legyen óvatos, mert többen is megpróbálják bepalizni. Ne bízzon meg senkiben teljesen. Fogadja fenntartással az önnek megsúgott „bizalmas információkat”, s lehetőleg ne dőljön be nekik. Nagy árat fizetne érte!

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Szellemi képességével és figyelmességével jó benyomást tesz párjára és kollégáira. Hatékony megoldásokkal rukkol elő, és véleményét kikérik. Élvezze a mai társasági összejövetelt, amire ön is hivatalos.

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Nagyon kellemetlen és nehéz feladatot vállalt el, amit becsületből el is végez, bár kételyei voltak vele kapcsolatban. Jó híreket hall, és ez felvidítja. Vonzó megjelenését észreveszik, ami önbizalommal tölti el.

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Számos feladatot kell elvégeznie, de nem kell aggódnia, mivel segítői is lesznek. Könnyen teremt kapcsolatot, tárgyalókészsége is pazar. Pozitív érzelmeket, gondolatokat sugároz azok felé, akikkel összehozza a sors.


 

Címkék 

Ajánló