Horoszkóp hétfőre

Ha ön a Rák jegyében született, vigyázzon, nehogy befolyásolhatóvá váljon barátai által. Mentalitásával lenyűgözheti üzleti partnereit, és meghódíthatná szíve választottját. Horoszkóp hétfőre.

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Találja meg a megfelelő, különös és izgalmas programot, amivel felvidulhat és feledheti kellemetlenségeit! Bármerre is megy, mindenütt megtalálja az önt érdeklő embereket. Megérné végre kimozdulnia a négy fal közül.

Bika (IV. 21.–V. 21.)
Ha teheti, szabad idejét a természetben töltse, és ha lehet, ne egyedül. Romantikus, szentimentális hangulatban ébred, ami a nap folyamán még tovább fokozódik. Viszont nem árt elővigyázatosnak lennie, nehogy érzelmileg sérüljön.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Ez a nap előnyös és kedvező helyzeteket teremt, amit ki kell használnia. Készítse elő a terepet a következő lépés számára. Hagyja, hogy a vidámság és a jó hangulat magával ragadja! Érezze jól magát!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Vigyázzon, nehogy befolyásolhatóvá váljon barátai által. Mentalitásával lenyűgözheti üzleti partnereit, és meghódíthatná szíve választottját. Célszerűbb lenne tehát, ha a mára tervezett baráti találkozót későbbre halasztaná.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
A mai napról nem mondhatja majd el, hogy felhőtlen volt. Ugyanis az általában határozott, magabiztos Oroszlán-szülött most labilis és enyhén fásult is lehet. Bár szerencsére ez nem tart sokáig. Addig vegye fontolóra lépéseit!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Egyre több az elfoglaltsága, de ma még ezt sem bánja. A reménytelennek látszó helyzetnél még mindig jobb a sok tennivaló. Este jut ideje még arra is, hogy kicsit felfrissítse és bővítse ismereteit.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Párjának állandó féltékenységi jeleneteit nagyon nehezen tudja már kezelni. A kettesben töltött időkben pedig mégis megbocsát neki. Tegyen meg mindent azért, hogy végre meggyőzze őt hűségéről, mielőtt ismét cirkuszt csinál.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Bár ma nem ég önben nagyon a tettvágy és a munkakedv, tennivalóit mégis tisztességesen és becsülettel elvégzi, bár csábítja a tavaszi napsugár a szabadba. Ma sokkal nyugodtabb és szeretetre méltóbb, mint általában.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Szeretne az átlagosnál intenzívebb és magasabb szintű tapasztalatot szerezni személyes kapcsolataiban. Nyilvánvaló képességei fejlesztésében elsősorban önmagára számítson a belső meditáció módszerével.

Bak (XII. 22.–I. 20.)
Vidám hangulatú napok következnek. Ha marad némi szabad ideje, akkor azt igyekezzen kikapcsolódásra és pihenésre használni! Romantikus érzéseit ne engedje elillanni, élvezze az élet minden pillanatát!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Most rengeteg erőt és energiát kap. Bármit is tesz, beleértve a munkáját is, nyugodtan, komótosan ugyanakkor megfontoltan végezze! Egészségére és közérzetére is jó hatással lesz a sok mozgás, tevékenykedés.

Halak (II. 20.–III. 20.)
A tavasz minden szépségével együtt része az életének. Gyönyörködik a csodás kikeletben, boldoggá teszi a napsütés, a virágillat. Zavartalanul elbeszélget régi barátaival, s családjára is több idő jut. Azért a munkáját se hanyagolja el!

Címkék 

Ajánló