Horoszkóp szerdára

A Rák úgy érezi, eredményes, és több nagyszerű ötletét meg is tudja valósítani, mégsem elégedett az elért sikerrel. A szerdai horoszkóp a más jegyben születetteknek is.

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Bár nem szeretne változtatni eddigi életén, ennek lehetőségével mindenképpen számolnia kell! Főleg azért lenne ez lényeges, mert nagy karrier vár önre, de ehhez bizonyos dolgokon feltétlenül alakítani kellene.

Bika (IV. 21.–V. 21.)
Rendkívül eseménydús időszakra számíthat. Karrier és bukás, szakítás és újrakezdés váltogatják egymást. Sekélyes barátságokról és ismeretségekről kell döntenie. Bár az ilyenektől nem lesz gond megválnia!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Úgy érzi, szüksége van kikapcsolódásra, de erre későbbi időpont a megfelelő, mert a jelenlegi lehetőségeket kár lenne eltékozolnia tétlenkedéssel, ugyanis pályafutásában új szakasz kezdődik. Ne szalassza el!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Az elkövetkező napokban változás áll be az életében, de ne feledje, nem lesz könnyű feladat! Úgy érezi, eredményes, és több nagyszerű ötletét meg is tudja valósítani, mégsem elégedett az elért sikerrel.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
A közeljövőben minden erejével és tudásával a változásra, új  ismeretek megszerzésére és munkájára összpontosít, illetve azoknak a kiváló ötleteknek a megvalósítására, amelyek már régóta foglalkoztatták.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Mindenekelőtt felettébb megfontoltnak és elővigyázatosnak kell lennie, ha üzleti, főleg anyagi ügyekről kell döntenie. Későbbiekben bármibe is kezd, biztos sikerrel jár. Ne féljen az új dolgoktól!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Családtagjai, barátai kitartanak ön mellett jóban és rosszban, hű társai hosszú időn keresztül. Becsülje meg ezeket az embereket, kevés van belőlük, de önnek még új barátságok kötésére is esélye lesz. Éljen a lehetőséggel!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Könnyen megtörténhet, hogy nem látja a fától az erdőt, és hiszékenysége miatt ezt többen is kihasználhatják. Merjen végre nemet mondani! Ugyanis, ha állandóan enged mások akaratának, az még nem viszi előre.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Nagyon elővigyázatosnak és megfontoltnak kell lennie, nehogy megbántson bárkit is, ugyanis családi viszály kellős közepébe vetődhet. Munkahelyén a későbbiekben hosszú távú és rendkívül kedvező lehetőségekre számíthat.

Bak (XII. 22.–I. 20.)
Nem kerülheti el, és bizonyára nem is akarja, a pozitív változásokat! Ez az időszak a fordulatok és új lehetőségek ideje lesz az ön számára. Igaz, hoz jót és rosszat is, de hogy unatkozni nem fog, az biztos.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Komoly esélye van több kisebb, vagy egy nagyobb külföldi  utazásra – de elképzelhető egy országon belüli költözés –,  vágjon bele, mert ezzel alapjaiban változtathatja meg eddigi  életét. Ne féljen változtatni!

Halak (II. 20.–III. 20.)
Meg fog lepődni, hogy mennyi érdekesség vár önre. Minden  esélye megvan arra, hogy elképesztő fordulatot vegyen az élete, bármiről legyen is szó. Most nem szabad elkapkodnia a dolgokat, csak élni az adott alkalommal.

Címkék 

Ajánló