Horoszkóp keddre

Ha ön az Oroszlán jegyében született, vonzó kamatot ígér egy újsághirdetés, ha megspórolt pénzét náluk fekteti be. Ha kételkedik, azonnal meggyőzik önt. Horoszkóp keddre.

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Ne méltatlankodjon, ha olyan valaki részére kérnek öntől segítséget, akit ön nem kedvel. Lényeges, hogy maradjon nagyon alkalmazkodó és udvarias. Élje nyugodtan az életét, ne háborogjon előre mindenen!

Bika (IV. 21.–V. 21.)
Sosem tudhatja, hogy mit hoz a jövő, nem tudhatja mi lesz a következő pillanatban. Ezek ellenére nagyon érdekesen alakul a következő néhány napja. Találkozni fog valakivel, akire már régóta vár.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Megérzése azt mondja, hogy a siker érdekében azonnal cselekedjen, ám az esze megfontoltságra, körültekintésre figyelmezteti. Igyekezzen megtalálni a jó megoldást. Barátságos, kedélyes emberek társaságát élvezheti.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Életerősnek érzi magát, és semmiképpen sem szeretne nemet mondani egy munkaajánlatra, mely miatt azonban kevesebbet lehet családjával. Fontolja meg, megéri-e, mert ön is tudja: a pénz nem minden!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Vonzó kamatot ígér egy újsághirdetés, ha megspórolt pénzét náluk fekteti be. Ha kételkedik, azonnal meggyőzik önt. Viszont, ha csatlakozik hozzájuk, nemcsak pénzét veszíti el, hanem családját is. Jól fontolja meg a döntését!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Mint mindig, a munkáját sikerül időben és kifogástalanul befejeznie. Teljes a siker, önbizalma hatalmas. Hívja meg kedvesét egy vacsorára vagy egy kis kiruccanásra. Ünnepeljék együtt az eredményt!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Ma nem sokat fog a munkahelyi dolgaival, teendőivel foglalkozni, ugyanis idejének nagy részét családjának és szeretteinek szenteli. A váratlan problémákon gyors helyzetfelismerése révén úrrá tud lenni.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Párkapcsolatában hajlik a rejtélyességre, labilitásra. Annak a kapcsolatnak, melyben élni szeretne, menedéknek kell lennie. Ha viszont hatalmi harc színtere, akkor nagyon gyorsan változtatni kell rajta!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Egyáltalán nem elégedett saját magával, eredményeivel. Magánéletében is egyre több a konfliktus. Ma feszültebb és idegesebb az átlagosnál, ezért sokkal több hibát véthet. Többet ér, ha szabadságot vesz ki!

Bak (XII. 22.–I. 20.)
Munkaügyi kapcsolatok kiépítésére nagyszerű lehetőségei vannak. Az alkalom a kedélyes, társas együttlétnek kedvez. Jobban figyeljen egészségére, mert problémái lehetnek gerincoszlopával!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Igyekszik anyagi biztonságát növelni, melyhez ügyessége és szakértelme is segítségére van. Komoly nyereséget várhat a pénzügyi tranzakcióból. Meggyőződéssel, akarattal és tehetséggel, szinte mindent képes elérni.

Halak (II. 20.–III. 20.)
Nagy hangsúlyt fektet anyagi ügyeire. Felismerte, hogy nem lehet könnyen és gyorsan meggazdagodni, csak kitartó munkával, és ahol lehetősége van az előmenetelre, az önkifejezésre. Szerelmes hangulatban telik napja.

Címkék 

Ajánló