Horoszkóp péntekre

A Nyilas optimista, aki függetlenségre és szabadságra vágyik, ugyanakkor állandóan új élményeket és célokat keres. A pénteki hoorszkóp - a más jegyben születetteknek is.

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Tántoríthatatlan, megszállott és ambiciózus. Sokszor nem is az eredmény számít, hanem csak a cselekvésért teszi. Szereti a megmérettetést, s bátran vállal kockázatot is, ami vita tárgya is párkapcsolatában!

Bika (IV. 21.–V. 21.)
Béketűrő, szívós, ugyanakkor gyakran rendkívül konok is. Nem szereti a sok változást, mivel fél a bizonytalanságtól és sokára szokja meg az új helyzeteket, viszont annál alaposabb és kitartóbb természetű.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Bár kissé következetlen, de sok minden érdekli, viszont semmiben nem merül el igazán. Előszeretettel búvik ki a kötelezettségek alól, s a ravaszság sem áll távol tőle. Nem egy szentimentális típus, gyakran túlbonyolítja érzelmi ügyeit.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Ezt a jegyet tartják a legjobban családcentrikusnak. Nagyon kötődik a múlthoz, a gyermekkorához, régi otthonához, és gyakran jellemzi valamiféle romantikus elvágyódás a régi szép időkbe. Ugyanakkor, ha kell, tud határozott is lenni!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Legfőképpen az élet szeretete, életerő, túl sok energia jellemzi. Derűlátó, tele van bizakodással minden és mindenki iránt. Melegszívű és szolgálatkész, erős kisugárzásával sokakat tud buzdítani.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Szinte tökéletes a beleérző képessége és remek nyelvérzéke van. Vágyik a külső és a belső tisztaságra, olykor már szinte rendmániás. Ugyanakkor gyakorlatias, pedáns, megfontolt, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Ha egy kapcsolatot a közvetlenség jellemez, és van benne derültség, jókedv, annál jobban érzi magát benne. Tudniillik nem szereti a megrázó, reménytelen helyzeteket és a túlságosan kemény, nehéz döntéseket.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Erős akaratú, becsvágyó, és egészében véve fontos önnek a hatalom. Erőltetett nyugalma és fegyelme mögött ugyanis rendkívül törékeny és finom érzésű. Kissé konok, olykor a végletekig kitart véleménye mellett.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Optimista, aki függetlenségre és szabadságra vágyik, ugyanakkor állandóan új élményeket és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor kizárt, hogy bármit is tegyen az ügy érdekében. Ezen tulajdonságán változtatnia kellene!

Bak (XII. 22.–I. 20.)
Általában nincs elég önbizalma. Bár a játékszabályokat és a törvényeket mindig betartja, a feladatot és az eredményt többnek tartja, mint az önmegvalósítást. Az idő, a tapasztalatok bölccsé tehetik.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Retteg az erős érzelmektől, önnek sokkal fontosabb a barátság párkapcsolatában, mint a vágyakozás. Ugyanakkor a szexualitásban szeret kísérletezgetni, s nem ritka hogy többféle helyzetet is megpróbál.

Halak (II. 20.–III. 20.)
Megértő és együtt érző, s ebből kifolyólag képes beleélni magát mások érzésvilágába is. Viszont elcsábítható, de nem azért, mert hűtlenkedő, hanem mert sajnálatból, együttérzésből nem akar visszautasítani másokat.

Címkék 

Ajánló